caner3444 Zeptopat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı 1660 Anakart Asrock Valorant Secure Boot acik ama kapalı gözüküyor 2 gündür Valorant giremiyorum.
furykhan.87 Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #2 caner3444 dedi: Valorant Secure Boot acik ama kapalı gözüküyor 2 gündür Valorant giremiyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot aç kapa yap bir de eğer CSM ise orayı UEFI olarak değiştir. Artı 0 Eksi
caner3444 dedi: Valorant Secure Boot acik ama kapalı gözüküyor 2 gündür Valorant giremiyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot aç kapa yap bir de eğer CSM ise orayı UEFI olarak değiştir.
KS KS caner3444 Zeptopat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #3 furykhan.87 dedi: BIOS'tan Secure Boot aç kapa yap bir de eğer CSM ise orayı UEFI olarak değiştir. Genişletmek için tıkla... Ac kapayi çok denedim ama olmuyor restore factory key varmış o cozuyomud galiba ama ben ama ben onu bulamiyorum Artı 0 Eksi
furykhan.87 dedi: BIOS'tan Secure Boot aç kapa yap bir de eğer CSM ise orayı UEFI olarak değiştir. Genişletmek için tıkla... Ac kapayi çok denedim ama olmuyor restore factory key varmış o cozuyomud galiba ama ben ama ben onu bulamiyorum