B bosbakan67 Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 89 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 Bu hatayı alıyorum fakat msinfo32 yazdığımda güvenli önyükleme durumu açık yazıyor. Yardım edebilir misiniz? Dosya Ekleri Ekran Alıntısıııııııı.JPG 24,2 KB · Görüntüleme: 29
Bu hatayı alıyorum fakat msinfo32 yazdığımda güvenli önyükleme durumu açık yazıyor. Yardım edebilir misiniz?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.193 Makaleler 6 Çözümler 554 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 31 Ocak 2025 #2 @bosbakan67 "BIOS'ta Secure Boot etkinse PC'yi yeniden başlatmanız gerekebilir" diyor. Artı 0 Eksi
Movansha Centipat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 874 Makaleler 5 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #3 Secure Boot kapalı bende, çalışıyor. Artı 0 Eksi
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.572 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #4 BIOS ayarlarınızdan Secure Boot kısmından restore factore keys gibi bir şey olacak keyleri sıfırlamanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
BIOS ayarlarınızdan Secure Boot kısmından restore factore keys gibi bir şey olacak keyleri sıfırlamanız gerekiyor.
KS KS B bosbakan67 Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 89 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #5 Crvena Zvezda dedi: BIOS ayarlarınızdan Secure Boot kısmından restore factore keys gibi bir şey olacak keyleri sıfırlamanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden Secure Boot kısmına geleceğim atabilir misiniz? BIOS ile alakalı şeylerde tecrübesizimde. Artı 0 Eksi
Crvena Zvezda dedi: BIOS ayarlarınızdan Secure Boot kısmından restore factore keys gibi bir şey olacak keyleri sıfırlamanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden Secure Boot kısmına geleceğim atabilir misiniz? BIOS ile alakalı şeylerde tecrübesizimde.
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.572 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #6 bosbakan67 dedi: Tam olarak nereden Secure Boot kısmına geleceğim atabilir misiniz? BIOS ile alakalı şeylerde tecrübesizimde. Genişletmek için tıkla... BIOS'unuz nedir? Artı 0 Eksi
bosbakan67 dedi: Tam olarak nereden Secure Boot kısmına geleceğim atabilir misiniz? BIOS ile alakalı şeylerde tecrübesizimde. Genişletmek için tıkla... BIOS'unuz nedir?
KS KS B bosbakan67 Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 89 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #7 Crvena Zvezda dedi: BIOS'unuz nedir? Genişletmek için tıkla... Tam detaylı bilmiyorum ama ınsyde olduğunu biliyorum. Eğer BIOS'a girmeden bir yerden öğrenebiliyorsam öğrenirim şu an bisoa giremem çünkü. Artı 0 Eksi
Crvena Zvezda dedi: BIOS'unuz nedir? Genişletmek için tıkla... Tam detaylı bilmiyorum ama ınsyde olduğunu biliyorum. Eğer BIOS'a girmeden bir yerden öğrenebiliyorsam öğrenirim şu an bisoa giremem çünkü.
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.572 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #8 bosbakan67 dedi: Tam detaylı bilmiyorum ama ınsyde olduğunu biliyorum. Eğer BIOS'a girmeden bir yerden öğrenebiliyorsam öğrenirim şu an bisoa giremem çünkü. Genişletmek için tıkla... Kendi BIOS'umdan örnek vereyim o zaman bu videoyu izleyerek demek istediğimi tam anlayabilirsiniz yapmanız gereken işlem keyleri updatelemek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
bosbakan67 dedi: Tam detaylı bilmiyorum ama ınsyde olduğunu biliyorum. Eğer BIOS'a girmeden bir yerden öğrenebiliyorsam öğrenirim şu an bisoa giremem çünkü. Genişletmek için tıkla... Kendi BIOS'umdan örnek vereyim o zaman bu videoyu izleyerek demek istediğimi tam anlayabilirsiniz yapmanız gereken işlem keyleri updatelemek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et