O ozzieee Zeptopat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar Windows 11 Pro var Valorant'a giriyorum 2 dakika sonra hata verip arıyor BIOS üzerinden Secure Boot'u açtım ve standard yaptım ancak hata vermeye devam ediyor oynayamıyorum ne yapmam lazım?
Arkadaşlar Windows 11 Pro var Valorant'a giriyorum 2 dakika sonra hata verip arıyor BIOS üzerinden Secure Boot'u açtım ve standard yaptım ancak hata vermeye devam ediyor oynayamıyorum ne yapmam lazım?
uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #2 Farklı bir hesaptan girmeyi dene. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
KS KS O ozzieee Zeptopat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #3 Sorun çözüldü. uğurcan88 dedi: Farklı bir hesaptan girmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Sorun halloldu sanırım on dakikadır atmıyor oyundan düzeldi büyük ihtimalle teşekkürler. Artı 0 Eksi
Sorun çözüldü. uğurcan88 dedi: Farklı bir hesaptan girmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Sorun halloldu sanırım on dakikadır atmıyor oyundan düzeldi büyük ihtimalle teşekkürler.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 22 Temmuz 2024 #4 Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Artı 0 Eksi
Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.769 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #5 ozzieee dedi: Sorun çözüldü. Sorun halloldu sanırım on dakikadır atmıyor oyundan düzeldi büyük ihtimalle teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözüldü hocam? Başkası da faydalanabilir. Artı 0 Eksi
ozzieee dedi: Sorun çözüldü. Sorun halloldu sanırım on dakikadır atmıyor oyundan düzeldi büyük ihtimalle teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözüldü hocam? Başkası da faydalanabilir.
uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #6 ozzieee dedi: Sorun çözüldü. Sorun halloldu sanırım on dakikadır atmıyor oyundan düzeldi büyük ihtimalle teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende arada yaşıyorum 2-3 haftada düzeliyor. Artı 0 Eksi
ozzieee dedi: Sorun çözüldü. Sorun halloldu sanırım on dakikadır atmıyor oyundan düzeldi büyük ihtimalle teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende arada yaşıyorum 2-3 haftada düzeliyor.