Ali_Berke Femtopat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #1 öncelikle merhaba. Benim sorun valorant açtığımda secure --boot enabled hatasını veriyo önceden vermiyodu oynuyodum ama şimdi durduk yere kendi kendine bunu vermeye başladı ? Napacağım anakart = Gigabyte B760M DDR4
öncelikle merhaba. Benim sorun valorant açtığımda secure --boot enabled hatasını veriyo önceden vermiyodu oynuyodum ama şimdi durduk yere kendi kendine bunu vermeye başladı ? Napacağım anakart = Gigabyte B760M DDR4
Çözüm Ali_Berke 2 Ocak 2024 Metehan1234 dedi: BIOS'tan Secure Boot açın. Genişletmek için tıkla... Aga ben de baktım şimdi sistem bilgide kapalı diyordu. BIOS'ta baktım enabled. Ben de disabled yaptım oldu. @GoDd1
Metehan1234 dedi: BIOS'tan Secure Boot açın. Genişletmek için tıkla... Aga ben de baktım şimdi sistem bilgide kapalı diyordu. BIOS'ta baktım enabled. Ben de disabled yaptım oldu. @GoDd1
6 656682 Picopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 422 Çözümler 4 2 Ocak 2024 #2 Rio'ta destek bileti atabilirsiniz ben böyle bir hata görmedim (Auto Click ve CR gözümden kaçmadı ) Son düzenleme: 2 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Metehan1234 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #3 BIOS'tan Secure Boot açın. Artı 0 Eksi
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.578 Makaleler 5 Çözümler 35 2 Ocak 2024 #4 Bende aynı problemi yaşadım bu video ile çözdüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bende aynı problemi yaşadım bu video ile çözdüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Ali_Berke Femtopat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #5 Metehan1234 dedi: BIOS'tan Secure Boot açın. Genişletmek için tıkla... Aga ben de baktım şimdi sistem bilgide kapalı diyordu. BIOS'ta baktım enabled. Ben de disabled yaptım oldu. @GoDd1 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Metehan1234 dedi: BIOS'tan Secure Boot açın. Genişletmek için tıkla... Aga ben de baktım şimdi sistem bilgide kapalı diyordu. BIOS'ta baktım enabled. Ben de disabled yaptım oldu. @GoDd1