EFE234 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 512 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #11 Kozlowski27 dedi: Eki Görüntüle 2550557 Genişletmek için tıkla... Sadece BIOS'tan Secure Boot'u aktif etmeniz gerekiyor onu da arkadaşlar video ile atmış zaten
Kozlowski27 dedi: Eki Görüntüle 2550557 Genişletmek için tıkla... Sadece BIOS'tan Secure Boot'u aktif etmeniz gerekiyor onu da arkadaşlar video ile atmış zaten
Kozlowski27 Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #12 EFE234 dedi: Sadece BIOS'tan Secure Boot'u aktif etmeniz gerekiyor onu da arkadaşlar video ile atmış zaten. Genişletmek için tıkla... Ben o ekrana gittiğimde daha farklı bir arayüz oluyor oradan nasıl Secure Boot aktif edeceğim?
EFE234 dedi: Sadece BIOS'tan Secure Boot'u aktif etmeniz gerekiyor onu da arkadaşlar video ile atmış zaten. Genişletmek için tıkla... Ben o ekrana gittiğimde daha farklı bir arayüz oluyor oradan nasıl Secure Boot aktif edeceğim?
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.623 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #13 Kozlowski27 dedi: Ben o ekrana gittiğimde daha farklı bir arayüz oluyor oradan nasıl Secure Boot aktif edeceğim? Genişletmek için tıkla... Windows aramadan Sistem bilgisine girin Sistem modeli anakart modeliniz. Anakart modeli Secureboot yazın youtube'a.
Kozlowski27 dedi: Ben o ekrana gittiğimde daha farklı bir arayüz oluyor oradan nasıl Secure Boot aktif edeceğim? Genişletmek için tıkla... Windows aramadan Sistem bilgisine girin Sistem modeli anakart modeliniz. Anakart modeli Secureboot yazın youtube'a.
EFE234 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 512 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #14 Kozlowski27 dedi: Ben o ekrana gittiğimde daha farklı bir arayüz oluyor oradan nasıl Secure Boot aktif edeceğim? Genişletmek için tıkla... Anakartın modelini öğrenmemiz lazım
Kozlowski27 dedi: Ben o ekrana gittiğimde daha farklı bir arayüz oluyor oradan nasıl Secure Boot aktif edeceğim? Genişletmek için tıkla... Anakartın modelini öğrenmemiz lazım
Kozlowski27 Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #15 EFE234 dedi: Anakartın modelini öğrenmemiz lazım Genişletmek için tıkla... Victus by HP Laptop 16-e0xxx
EFE234 dedi: Anakartın modelini öğrenmemiz lazım Genişletmek için tıkla... Victus by HP Laptop 16-e0xxx
EFE234 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 512 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #16 Kozlowski27 dedi: Victus by HP Laptop 16-E0xxx Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoya bakın işe yarar
Kozlowski27 dedi: Victus by HP Laptop 16-E0xxx Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoya bakın işe yarar
Kozlowski27 Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #17 EFE234 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoya bakın işe yarar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun Valorant'a girebiliyorum.
EFE234 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoya bakın işe yarar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun Valorant'a girebiliyorum.
EFE234 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 512 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #18 Kozlowski27 dedi: Sağ olun Valorant'a girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim o zaman sorun çözüldüyse konu kapanabilir
Kozlowski27 dedi: Sağ olun Valorant'a girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim o zaman sorun çözüldüyse konu kapanabilir
Kozlowski27 Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #19 EFE234 dedi: Rica ederim o zaman sorun çözüldüyse konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Bugün bir arkadaş daha yükledi kendisinde Secure Boot aktif ancak giremiyor. Sebebi nedir?
EFE234 dedi: Rica ederim o zaman sorun çözüldüyse konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Bugün bir arkadaş daha yükledi kendisinde Secure Boot aktif ancak giremiyor. Sebebi nedir?
EFE234 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 512 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #20 Kozlowski27 dedi: Bugün bir arkadaş daha yükledi kendisinde Secure Boot aktif ancak giremiyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... İlk defa sizden duydum biraz bakınıp yazarım
Kozlowski27 dedi: Bugün bir arkadaş daha yükledi kendisinde Secure Boot aktif ancak giremiyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... İlk defa sizden duydum biraz bakınıp yazarım