EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.413 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #1 Selamlar laptopta BIOS 2011 sürümü var açıkçası eski nesil BIOS'lardan anlamıyorum. Windows 11 zaten yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar laptopta BIOS 2011 sürümü var açıkçası eski nesil BIOS'lardan anlamıyorum. Windows 11 zaten yardımcı olursanız sevinirim.
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 638 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #2 EmirHene dedi: Selamlar laptopta BIOS 2011 sürümü var açıkçası eski nesil BIOS'lardan anlamıyorum. Windows 11 zaten yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda yapılanları deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
EmirHene dedi: Selamlar laptopta BIOS 2011 sürümü var açıkçası eski nesil BIOS'lardan anlamıyorum. Windows 11 zaten yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda yapılanları deneyebilirsiniz.