Çözüldü Valorant Secure Boot hatası neden kaynaklanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

crysis34

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün Valorant'a kuzenimin bilgisayarından kendi hesabıma gitmeye çalıştım oyuna girdikten 3-5 dakika sonra Secure Boot ve TPM2.0 hatası verdi fakat kuzenim akşam kendi hesabına girdiğinde hata falan vermedi, oynayabildi. Bu Valorant hesabı ile alakalı bir şey mi? Yanıtlarsanız sevinirim.

Çözüm

Hayır BIOS ile alakalı bir ayar değil hocam soruda kuzeninin sisteminden kendi hesabına girdiğini söylemiş. Konu sahibinin kuzeni Windows 10 kullanıyor ve anakartında TPM 2.0 yok, konu sahibi ise Windows 11 kullanıyordur veya TPM 2.0'lı bir sistemi vardır.
Kısaca; konu sahibinin hesabı konu sahibinin sisteminde açık olduğu için kuzeninin sistemi o hesaba girdiğinde konu sahibinin sistemi Windows 11 veya TPM 2.0'lı bir sistem olduğu için kuzeninin sistemindede Windows 10 veya TPM 2.0'sız bir sistem olduğu için o uyarıyı veriyor.

Yok hocam hesapta sıkıntı yok sizin sistem kuzeninizinkinden iyidir. bende 2 ay kafayı yedim bu sorun yüzünden iyi biliyorum.

Secure Boot açmanız gerekiyor BIOS'tan. TPM2.0 da öyle.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet hesapla alakalı bir şey senin sistemde TPM 2.0 vardır veya Windows 11 kullanıyorsundur yeni hesap açtığında sıkıntı olmaz bende yaşamıştım eski PC'de Valorant açmaya çalıştığımda yeni hesap açıp öyle oynayabildim.

Hocam bunun valorant hesabı ile falan bir alakası yok değil mi ?
Hayır. Anlattığınızdan farklı bilgisayarlarda oynadığınızı anladım. BIOS ile alakalı.

Hocam bunun Valorant hesabı ile falan bir alakası yok değil mi?

Senin kullanıdığın hesabın Windows sürümü farklı ise orada iş değişebilir hiç o kısmı deneyim elde etmedim.

Hayır. Anlattığınızdan farklı bilgisayarlarda oynadığınızı anladım. BIOS ile alakalı.

Hocam ben sabah saatlerinde kendi hesabıma girdim 3-5 dakika sonra o hatayı verdi sonra bilgisayarı kapattım akşam kuzenim geldi kendi hesabina girdi ve hiçbir hata vb vermiyor

Hocam ben sabah saatlerinde kendi hesabıma girdim 3-5 dakika sonra o hatayı verdi sonra bilgisayarı kapattım akşam kuzenim geldi kendi hesabina girdi ve hiçbir hata vb vermiyor
Kuzenin kendi hesabını windows 10da oynuyorsa platformlar arası gereksinimler farklı olabiliyor. W10'da hiç valorant oynamadığım için o kısmı bilmiyorum.

Hocam hesapla alakalı bir şey değil bildiğim kadarıyla BIOS ayarları ile ilgili bir şey sanırım ama yine de sormak istedim.

Yok hocam BIOS'la alakalı olsaydı kendi hesabına girdiğindede uyarı verirdi.
Senin sisteminde Windows 11 veya TPM 2.0 var ve arkadaşında Windows 10 kullanıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…