Valorant "Secure boot" hatası veriyor

ceastopvaraxl

Femtopat
Daha fazla  
Şu son zamanlar Valorant'a main hesabımda giremiyorum. Başka hesaplarıma giriyor fakat maine hata verip bir 2 dakika sonra atiyor oyundan. "Secure Boot verification failure." diye hata atiyor. Hard disk ban mı yedim diye düşündüm ama alt hesabımda deneme amaçlı 2-3 saat oynadım sıkıntı olmadı. Çözümü varsa yazabilir misiniz? Hatanın kendisini eklerim buraya:

resim_2024-10-07_204110882.png

BIOS ayarlarından Secure Boot'u açmanız gerekli, anakart modelinizi söylerseniz yardımcı olalım.

A
BIOS ayarlarından Secure Boot'u açmanız gerekli, anakart modelinizi söylerseniz yardımcı olalım.
anakartım pro h610m-e ddr4 (ms-7d48). Bu secure boot hatasının 2 türü var, birisi bu biriside not enabled hatası veriyor. Bende secure boot aktif gozukuyor msinfoda

Dosya Ekleri

• resim_2024-10-07_204925102.png
    resim_2024-10-07_204925102.png
    1 KB · Görüntüleme: 43
Şu son zamanlar Valorant'a main hesabımda giremiyorum. Başka hesaplarıma giriyor fakat maine hata verip bir 2 dakika sonra atiyor oyundan. "Secure Boot verification failure." diye hata atiyor. Hard disk ban mı yedim diye düşündüm ama alt hesabımda deneme amaçlı 2-3 saat oynadım sıkıntı olmadı. Çözümü varsa yazabilir misiniz? Hatanın kendisini eklerim buraya:

Eki Görüntüle 2324535

Evet yazılanlar doğru, enable yapmak gerek ama Windows 11 SE olmayabiliyor enable olsa da olmasa da verebiliyor. Önerim Windows 11 se, Windows 10'a ya da 10 Pro'ya geçmeniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı