Valorant Secure Boot hatası veriyor

enesccr

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Valorant indirdim ama eğitimde Secure Boot hatası veriyor. İnternetten araştırdığımda ise bu durumun sistem bilgisinden güvenlik ön yükleme durmunun kapalı olduğundan ve açmak için ise BIOS ayarlarından Secure Boot kısmını etkinleştirmem gerektiğini öğrendim ama zaten Secure Boot etkin. Müşteri hizmetleri ile konuştuğumda da ise bu duruma bir çözüm bulamadılar. Bilgisayarım ASUS ROG STRIX G16 (2025)

TPM açık mı peki? Sadece Secure Boot yetmiyor.

Sistem bilgisi üzerinde aktif olarak görünüyorsa Riot ile iletişime geçin. Bilgisayarınızda tanılama yapmak için program veriyorlar bazen.

testing mode açık mı

TPM açık mı peki? Sadece Secure Boot yetmiyor.

Sistem bilgisi üzerinde aktif olarak görünüyorsa Riot ile iletişime geçin. Bilgisayarınızda tanılama yapmak için program veriyorlar bazen.

Evet kanka baktım internette yapanlarda TPM de açık ve şunu da belirteyim bilgisyardan maalesef çok anlamıyorum ilk bilgisayarım anlıyor isen bana ulaşarak yardımcı olabilir misin Instagram hesabı vs.

Testing mode açık

Testing mode açık mı?

O nedir çok anlamıyorum maalesef bilgisayardan ne yapmam gerekiyor biraz detaylı açıklar mısın?

Maalesef özel mesajlaşma yasak. Şu vaziyette gerek de yok zaten Hocam

Aşağıdaki adresten bir bilet gönderin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…