Egew Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #1 Secure Boot'u açınca Windows siliniyormuş galiba doğru mu? Ve nasıl yapacağım? ASUS anakartım var. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2024
Çözüm Adrastos 8 Haziran 2024 Egew dedi: Secure Boot'u açınca Windows siliniyormuş galiba doğru mu? Ve nasıl yapacağım? ASUS anakartım var. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Secure Boot açınca Windows silinmiyor. BIOS'tan açabilirsiniz. Security sekmesinde olur genelde, Secure Boot yazar, enabled yapın.
Egew dedi: Secure Boot'u açınca Windows siliniyormuş galiba doğru mu? Ve nasıl yapacağım? ASUS anakartım var. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Secure Boot açınca Windows silinmiyor. BIOS'tan açabilirsiniz. Security sekmesinde olur genelde, Secure Boot yazar, enabled yapın.
Mehmet Kaan71 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 157 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 Egew dedi: Secure Boot'u açınca Windows siliniyormuş galiba doğru mu? Ve nasıl yapacağım? ASUS anakartım var. Genişletmek için tıkla... Alakası yok Windows silmeyle bende de öldü çözümü çok basit. Egew dedi: Secure Boot'u açınca Windows siliniyormuş galiba doğru mu? Ve nasıl yapacağım? ASUS anakartım var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Egew dedi: Secure Boot'u açınca Windows siliniyormuş galiba doğru mu? Ve nasıl yapacağım? ASUS anakartım var. Genişletmek için tıkla... Alakası yok Windows silmeyle bende de öldü çözümü çok basit. Egew dedi: Secure Boot'u açınca Windows siliniyormuş galiba doğru mu? Ve nasıl yapacağım? ASUS anakartım var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yapabilirsin.
KS KS Egew Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 Mehmet Kaan71 dedi: Alakası yok Windows silmeyle bende de öldü çözümü çok basit. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım? Artı 0 Eksi
Mehmet Kaan71 dedi: Alakası yok Windows silmeyle bende de öldü çözümü çok basit. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım?
Adrastos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.264 Makaleler 17 Çözümler 470 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #4 Egew dedi: Secure Boot'u açınca Windows siliniyormuş galiba doğru mu? Ve nasıl yapacağım? ASUS anakartım var. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Secure Boot açınca Windows silinmiyor. BIOS'tan açabilirsiniz. Security sekmesinde olur genelde, Secure Boot yazar, enabled yapın. Artı 0 Eksi Çözüm
Egew dedi: Secure Boot'u açınca Windows siliniyormuş galiba doğru mu? Ve nasıl yapacağım? ASUS anakartım var. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Secure Boot açınca Windows silinmiyor. BIOS'tan açabilirsiniz. Security sekmesinde olur genelde, Secure Boot yazar, enabled yapın.
Mehmet Kaan71 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 157 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #5 Egew dedi: Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ben de attığım videodan yapmıştım. Artı 0 Eksi
Adrastos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.264 Makaleler 17 Çözümler 470 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #6 @Egew hallettiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Egew Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #7 Adrastos dedi: @Egew hallettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet bir sorun olmadı. Artı 0 Eksi