Çözüldü Valorant" Secure Boot" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

baranxozdemir

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, şu ana kadar(2 - 3 yıldır) Valorant'ı sorunsuz oynuyordum. Fakat bugün - Secure Boot enabled hatası almaya başladım. Çözümlerine baktım her yerde Secure Boot'u açın diye çözümü yazıyordu fakat zaten Secure Boot'um açık gidip kapattım yine aynı mevzu var. CSM kapatınca Windows ekranına geçemiyorum BIOS'ta kalıyor. Zaten sorunun BIOS'tan olduğunu düşünmüyorum şu ana kadar bir sıkıntı yoktu bir anda oldu sorunu daha önce yaşamış veya direkt çözümünü bilenler varsa yardımcı olabilir mi?

Windows'u formatladım Valorant'ı yeniden kurdum sonuç yine aynı.

Anakart: ASUS Prime B450M K II.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    6,3 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS modu UEFI olması gerekirken eski yazıyor. Security mod desteklenmiyor diyor. Siz Windows'u UEFI olarak değil de legacy (MBR) olarak mı kurdunuz? Rehberi uygulayın.

Güvenli önyüklemeyle alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum zaten Windows 10 kullanıyorum. Windows 11 de bu seçeneğin açık olmasını istiyor Riot Games.

Dosya Ekleri

• 1718999767614.png
    1718999767614.png
    161 KB · Görüntüleme: 67
BIOS modu UEFI olması gerekirken eski yazıyor. Security mod desteklenmiyor diyor. Siz Windows'u UEFI olarak değil de legacy (MBR) olarak mı kurdunuz? Rehberi uygulayın.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı