Aze_Kartal Femtopat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 RAM 16GB Ekran kartı RTX 2060 SUPER Anakart Gigabyte h510mh İşlemci i5 Valorant'ta Secure Boot aktif değil hatası alıyorum BIOS'tan düzeltmeye çalıştığımda "user" modda başlatmam gerektiğini söylüyor denemediğim yöntem kalmadı yardımcı olabilecek biri var mı?(Windows 10 Pro kullanıyorum.) Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2025
Valorant'ta Secure Boot aktif değil hatası alıyorum BIOS'tan düzeltmeye çalıştığımda "user" modda başlatmam gerektiğini söylüyor denemediğim yöntem kalmadı yardımcı olabilecek biri var mı?(Windows 10 Pro kullanıyorum.)
KS KS Aze_Kartal Femtopat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #11 Einstein dedi: Reset to setup mode kısmına tıklayıp evet deyip kaydedip çıkın. Sonra tekrar BIOS'tan Secure Boot kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Video yüklenmiyor ama dedin seçeneğin üstüne basamıyorum yada ok tuşlarıyla üstüne gelemiyorum. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Reset to setup mode kısmına tıklayıp evet deyip kaydedip çıkın. Sonra tekrar BIOS'tan Secure Boot kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Video yüklenmiyor ama dedin seçeneğin üstüne basamıyorum yada ok tuşlarıyla üstüne gelemiyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.368 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #12 Aze_Kartal dedi: Video yüklenmiyor ama dedin seçeneğin üstüne basamıyorum ya da ok tuşlarıyla üstüne gelemiyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlama deneyin. Artı 0 Eksi
Aze_Kartal dedi: Video yüklenmiyor ama dedin seçeneğin üstüne basamıyorum ya da ok tuşlarıyla üstüne gelemiyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlama deneyin.
KS KS Aze_Kartal Femtopat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #13 Einstein dedi: BIOS sıfırlama deneyin. Genişletmek için tıkla... Daha önce güncellemeyi denedim ama yapamadım.Eğer yapmayı biliyorsan discord vs. iletişim adresi bırakabilirmisin? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: BIOS sıfırlama deneyin. Genişletmek için tıkla... Daha önce güncellemeyi denedim ama yapamadım.Eğer yapmayı biliyorsan discord vs. iletişim adresi bırakabilirmisin?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.368 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #14 Aze_Kartal dedi: Daha önce güncellemeyi denedim ama yapamadım. Eğer yapmayı biliyorsan Discord vs. iletişim adresi bırakabilir misin? Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemeden bahsetmiyorum. BIOS içinden BIOS ayarlarını sıfırlayacaksın. Artı 0 Eksi
Aze_Kartal dedi: Daha önce güncellemeyi denedim ama yapamadım. Eğer yapmayı biliyorsan Discord vs. iletişim adresi bırakabilir misin? Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemeden bahsetmiyorum. BIOS içinden BIOS ayarlarını sıfırlayacaksın.
KS KS Aze_Kartal Femtopat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #15 Einstein dedi: BIOS güncellemeden bahsetmiyorum. BIOS içinden BIOS ayarlarını sıfırlayacaksın. Genişletmek için tıkla... Peki adımları ne yapmam gerektiğini söyleyebilirmisiniz? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: BIOS güncellemeden bahsetmiyorum. BIOS içinden BIOS ayarlarını sıfırlayacaksın. Genişletmek için tıkla... Peki adımları ne yapmam gerektiğini söyleyebilirmisiniz?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.368 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #16 Aze_Kartal dedi: Peki adımları ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan save exit kısmına girip load optimized defaults yapın, sonra kaydedip çıkın. Artı 0 Eksi
Aze_Kartal dedi: Peki adımları ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan save exit kısmına girip load optimized defaults yapın, sonra kaydedip çıkın.