Çözüldü Valorant Secure Boot hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Qwayne

Femtopat
Daha fazla  
Yeni sistem aldım: Gigabyte anakart, RTX 5060, i5 12. nesil işlemci. Valorant yükleyeyim dedim, oyuna girdim, güzel; kasma, donma yok. Ama birden Secure Boot hatası verdi. Her şeyi denedim, BIOS'tan baktım Secure Boot açık mı diye, "aktif" yazıyordu ama hâlâ oyuna girdiğimde hata devam ediyor. Yardımcı olun. Windows 11 Pro kullanıyorum.

Çözüm
Baktigim her yerde acin falan diyordu ama yarin deneyip yazarim.

Kac kere yeniden baslattim kasadan kapattim falan ama degisen bir şey olmadi.

BIOS'tan Secure Boot ayarının olduğu kısma girip Secure Boot mode kısmını Custom yap. Olmazsa restore factory keys yap ve gelişmeleri bildir.
Yeni sistem aldım: Gigabyte anakart, RTX 5060, i5 12. nesil işlemci. Valorant yükleyeyim dedim, oyuna girdim, güzel; kasma, donma yok. Ama birden Secure Boot hatası verdi. Her şeyi denedim, BIOS'tan baktım Secure Boot açık mı diye, "aktif" yazıyordu ama hâlâ oyuna girdiğimde hata devam ediyor. Yardımcı olun. Windows 11 Pro kullanıyorum.

Secure Boot'u kapatmaniz lazım.

Ben de aynı hatayı aldım. BIOS ayarlarından sonra eğer kesin açık olduğuna eminsen PC'yi direkt normal kapat sonra aç. Benim bu şekilde hallolmuştu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baktigim her yerde acin falan diyordu ama yarin deneyip yazarim.

Kac kere yeniden baslattim kasadan kapattim falan ama degisen bir şey olmadi.

BIOS'tan Secure Boot ayarının olduğu kısma girip Secure Boot mode kısmını Custom yap. Olmazsa restore factory keys yap ve gelişmeleri bildir.

Çözüm
Aç kapa denediniz mi BIOS'tan?

BIOS'tan aç kapa derken? Normal Windows'tayken AC kapa yaptim ama bir şey olmadi.

Hocam Custom yaptim bir şey olmadi sonra restore'u denedim sorun cozuldu teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı