Valorant Secure Boot uyarısı veriyor

yakiii

Zeptopat
Daha fazla  
Secure Boot uyarısı verdi, BIOS'tan Secure Boot enabled yaptım ama hâlâ hatayveriyor. Bir arkadaşım VPN ve DPI yüklü olduğu için oluyor dedi ama bilmiyorum.

Secure Boot uyarısı verdi, BIOS'tan Secure Boot enabled yaptım ama hâlâ hatayveriyor. Bir arkadaşım VPN ve DPI yüklü olduğu için oluyor dedi ama bilmiyorum.
TPM 2.0 açık olması lazım sağ altta görev çubuğundan "Gizli Simgeleri Göster" basıp windows defender'a tıklayın "Cihaz güvenliği" bastığınızda hepsinin açık olduğundan emin olun sadece TPM 2.0 yeterli gelmeyebilir tam bilmiyorum.

Çalıştırda “msinfo32” yazıp BIOS modunda “UEFI” yazdığını doğrular mısın? Arkadaşınızın dediği gibi VPN'ler buna neden olabiliyor ayrıca.

TPM 2.0 enabled yazıyor şimdi baktım hatta tekrardan denedim ama yine aynı hatayı verdi

Çalıştırda “msinfo32” yazıp BIOS modunda “UEFI” yazdığını doğrular mısın? Arkadaşınızın dediği gibi VPN'ler buna neden olabiliyor ayrıca.
Evet ona da baktım secure boot açarken uefi olmasına da dikkat ettim ama yine aynı birde dpı silerek denedim ama olmadı

Diğer şeylerde ne yazıyor? güvenlik işlemcisinde olması lazım bitlocker o kadar önemli değil.
TPM 2.0 enabled yazıyor şimdi baktım hatta tekrardan denedim ama yine aynı hatayı verdi

Evet ona da baktım secure boot açarken uefi olmasına da dikkat ettim ama yine aynı birde dpı silerek denedim ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…