Valorant "Secure Boot verification failure" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Hargo

Decapat
Daha fazla  
Secure Boot ve TPM'i enable yaptım fakat yapmama rağmen bu sefer bu hata karşıma çıktı. Bazen oyuna giriyor ama 1 dakika olmadan VAL29 veriyor. Google'dan çözümlerini denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Yardımcı olabilecek var mı?

Dosya Ekleri

• valo hata.jpg
    145,7 KB · Görüntüleme: 1.111
Yok hocam çözemedim hala.

Kardeşim Secure Boot hatası Windows 11 sürümlerinde alinir. Eğer Windows 10 kullanıyorsan hile açıp yakalanmadiysan Vanguard veya anti cheat (yapayzeka) tarafindan otomatik olarak şüpheli olarak işaretlenir kisitlanirsin kullanıp banlanmadiysan tebrik ederim çözüme gelirsek önce anakart üzerinde BIOS pili bulunur onu çıkarıp BIOS'u sıfırlayıp güncelleme yapıyorsun eksiksiz olarak sonraki işlem ağ adresi değişmek yani modemini yenileyip giriyorsun sorunsuz şekilde TPM veya Secure Boot'u aktif etmene böylelikle gerek kalmıyor.

Kardeşim Secure Boot hatası Windows 11 sürümlerinde alinir. Eğer Windows 10 kullanıyorsan hile açıp yakalanmadiysan Vanguard veya anti cheat (yapayzeka) tarafindan otomatik olarak şüpheli olarak işaretlenir kisitlanirsin kullanıp banlanmadiysan tebrik ederim çözüme gelirsek önce anakart üzerinde BIOS pili bulunur onu çıkarıp BIOS'u sıfırlayıp güncelleme yapıyorsun eksiksiz olarak sonraki işlem ağ adresi değişmek yani modemini yenileyip giriyorsun sorunsuz şekilde TPM veya Secure Boot'u aktif etmene böylelikle gerek kalmıyor.

Valorant - Vanguard hataları (kısıtlama) hataları gibi detaylı video çekimlerini yapacağım @noveyk25 YouTube kanalıma atacağım abone olup çözüme kavuşun.

Son düzenleme:
link atsan çok güzel olurdu ya çünkü çıldırmak üzereyim ne yapsam düzelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…