Xenom.er Femtopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:54 #1 İlk kez Valorant indirdim. Açtıktan sonra eğitici bölümü açılıyor birkaç saniye sonra oyunu alta atıyor. UEFI önyüklemesini falan yapmalısın diyor nasıl olacak bu?
İlk kez Valorant indirdim. Açtıktan sonra eğitici bölümü açılıyor birkaç saniye sonra oyunu alta atıyor. UEFI önyüklemesini falan yapmalısın diyor nasıl olacak bu?
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.666 Makaleler 4 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:02 #2 Secure Boot açmalısın diyor. BIOS'tan açabilirsin. Laptop veya anakart modelini yazarsan yardım edebiliriz. Veya araştırabilirsin. Artı 0 Eksi
Secure Boot açmalısın diyor. BIOS'tan açabilirsin. Laptop veya anakart modelini yazarsan yardım edebiliriz. Veya araştırabilirsin.
KS KS Xenom.er Femtopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:04 #3 anakart Asus prime a520m-r tereyagburak dedi: Secure Boot açmalısın diyor. BIOS'tan açabilirsin. Laptop veya anakart modelini yazarsan yardım edebiliriz. Veya araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu ASUS PRIME A520M-R, 2xDDR4, 1x M.2, HDMI, AM4 Soket Anakart | UzmanlarPC - Türkiye' nin Teknolojisi Artı 0 Eksi
anakart Asus prime a520m-r tereyagburak dedi: Secure Boot açmalısın diyor. BIOS'tan açabilirsin. Laptop veya anakart modelini yazarsan yardım edebiliriz. Veya araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu ASUS PRIME A520M-R, 2xDDR4, 1x M.2, HDMI, AM4 Soket Anakart | UzmanlarPC - Türkiye' nin Teknolojisi
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.666 Makaleler 4 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:19 #4 Xenom.er dedi: Anakart ASUS Prime A520M-R Şu ASUS PRIME A520M-R, 2xDDR4, 1x M.2, HDMI, AM4 Soket Anakart | UzmanlarPC - Türkiye' nin Teknolojisi Genişletmek için tıkla... ASUS anakartta Secure Boot nasıl açılır? ASUS marka anakartım var. Secure Boot'u açamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Xenom.er dedi: Anakart ASUS Prime A520M-R Şu ASUS PRIME A520M-R, 2xDDR4, 1x M.2, HDMI, AM4 Soket Anakart | UzmanlarPC - Türkiye' nin Teknolojisi Genişletmek için tıkla... ASUS anakartta Secure Boot nasıl açılır? ASUS marka anakartım var. Secure Boot'u açamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? www.technopat.net