Valorant sens nasıl bulunur?

Kuzey28

Decapat
Daha fazla  
Sensim 0,25 DPI 800 EDP'i 200 sensim biraz yavaş geliyor gibi. Arkama falan bazen dönemiyorum. Jet mainim.

Sensim 0,25 DPI 800 EDP'i 200 sensim biraz yavaş geliyor gibi. Arkama falan bazen dönemiyorum. Jet mainim.

Deneyerek bulacaksınız. Arkanıza dönemiyorsanız rawaccel kullanabilirsiniz. Mavi ekran hatalarıdnan oyunu sildim fakat rawaccel konusunda yardımcı olurum.

Tenzin bir videosunda herkesin eline uygun olan sens ve DPI ayarını bulmayı gösteriyordu. YouTube'a İngilizce şekilde aratırsan videoya denk gelirsin orada detaylı anlatımı var.

Eğer bilekten oynuyorsan sensi yüksek tutman lazım ben sanırım 800 dpi'da 0,400-0,550 arası kullanıyordum

O zaman sensinizi yükseltin. Poligonda deneme yanılma yaparak arkanızı dönebileceğiniz ama çok da yüksek olmayan bir sens bulun, 0.01 arttıra arttıra gidebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…