Valorant server önerisi

Fatihkerem0023

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben Valorant'ta Silver'dan aim geliştirmeye başladım ve şu an plat 3'üm ve Türkiye serverinde Max bu kadar oluyor. Ya normalde takıma suç atmam ama gerçekten benim suçum olmuyor. Ya flame atıyorlar ya trollüyorlar yani olmuyor. Pre de yok dia olacağım diye girdim geçen plat 1'e düştüm zar zor yeni plat 3 deyim. Hangi server önerirsiniz bana?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, ben Valorant'ta Silver'dan aim geliştirmeye başladım ve şu an plat 3'üm ve Türkiye serverinde Max bu kadar oluyor. Ya normalde takıma suç atmam ama gerçekten benim suçum olmuyor. Ya flame atıyorlar ya trollüyorlar yani olmuyor. Pre de yok dia olacağım diye girdim geçen plat 1'e düştüm zar zor yeni plat 3 deyim. Hangi server önerirsiniz bana?

İstanbul'dan uzak Allah'a yakın yerler.

Paris, direk flame atıyorlarsa susturun hocam. Ne önemi var? Kavga falanda çıkarmayın aynen sen haklısın kardeşim falan diye geçiştirin. Maç sonu kazanınca istediğinizi yapın :)

İstanbul ve Frankfurt harici her sunucu olabilir. Türk olduğunuzu söyler veya belli ederseniz flame atan çocuklar gelebilir o yüzden Türk olduğunuzu belli etmemeye çalışın. Frankfurt dememin sebebi ise Frankfurt'tada çok fazla Türk var.

Bahreyn önerebilirim ama çok ping var. Zaten ülkemizde de belli bir kısım olduğu için artık kardeş olduk sayılır. Anlaşıyoruz kaybedince de maç sonunda Soundpad'den bir şeyler dönüyor işte.

Ping sorunu yoksa instanbul frankfurt hariç her server uygundur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı