fatihggk Hectopat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 903 Çözümler 2 Yer Antalya 14 Ekim 2021 #1 Her oyuna girip çıktığımda ses ayarı değişiyor, yani kulaklığım seçili olmuyor ve mikrofonu da elimle düzeltiyorum sürekli. Ayrıca seçili olduğu zaman da oluyor ama yine mikrofona basınca karşıya ses gitmiyor. Bu sorunu çözemedim 2-3 aydır. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2021
Her oyuna girip çıktığımda ses ayarı değişiyor, yani kulaklığım seçili olmuyor ve mikrofonu da elimle düzeltiyorum sürekli. Ayrıca seçili olduğu zaman da oluyor ama yine mikrofona basınca karşıya ses gitmiyor. Bu sorunu çözemedim 2-3 aydır.
Alifg Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #2 Ben de 2 gün civarı yaşadım bu sorunu yeni driver yükledim falan olmadı en son driverları silip yenisi tekrar yükledim düzeldi. Artı 0 Eksi
Ben de 2 gün civarı yaşadım bu sorunu yeni driver yükledim falan olmadı en son driverları silip yenisi tekrar yükledim düzeldi.
KS KS fatihggk Hectopat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 903 Çözümler 2 Yer Antalya 15 Ekim 2021 #3 Alifg dedi: Ben de 2 gün civarı yaşadım bu sorunu yeni driver yükledim falan olmadı en son driverları silip yenisi tekrar yükledim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ben anakart işlemci RAM değiştirdim, format attım yine aynı anlamadım. Artı 0 Eksi
Alifg dedi: Ben de 2 gün civarı yaşadım bu sorunu yeni driver yükledim falan olmadı en son driverları silip yenisi tekrar yükledim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ben anakart işlemci RAM değiştirdim, format attım yine aynı anlamadım.