SaMuRa12 Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #1 Merhaba Valorant'ta bas konuş tuşuna bastığımda 3-4 saniye sonra algılıyor ve oyunda sesler ve dokular sonradan yükleniyor. Pingim 10'a sabit hiçbir şekilde oynama yok. Paket kaybım da yok. Bu sorun 3 gün önce ortaya çıktı. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2024
Merhaba Valorant'ta bas konuş tuşuna bastığımda 3-4 saniye sonra algılıyor ve oyunda sesler ve dokular sonradan yükleniyor. Pingim 10'a sabit hiçbir şekilde oynama yok. Paket kaybım da yok. Bu sorun 3 gün önce ortaya çıktı.
Çözüm SaMuRa12 12 Mart 2024 GorkemYakar dedi: Aynı sorunu bende yasıyorum, var mı çözüm bulabilen veya sen buldun mu? Genişletmek için tıkla... Anakart, işlemci, RAM değiştim düzeldi. Benim tahminimce işlemci ya render almıyor ya da RAM'in MHz'si yetmiyor. Şu an bir sorun yok bende.
GorkemYakar dedi: Aynı sorunu bende yasıyorum, var mı çözüm bulabilen veya sen buldun mu? Genişletmek için tıkla... Anakart, işlemci, RAM değiştim düzeldi. Benim tahminimce işlemci ya render almıyor ya da RAM'in MHz'si yetmiyor. Şu an bir sorun yok bende.
GorkemYakar Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 67 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #2 Aynı sorunu bende yasıyorum, var mı çözüm bulabilen veya sen buldun mu? Artı 0 Eksi
KS KS SaMuRa12 Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #3 GorkemYakar dedi: Aynı sorunu bende yasıyorum, var mı çözüm bulabilen veya sen buldun mu? Genişletmek için tıkla... Anakart, işlemci, RAM değiştim düzeldi. Benim tahminimce işlemci ya render almıyor ya da RAM'in MHz'si yetmiyor. Şu an bir sorun yok bende. Artı 0 Eksi Çözüm
GorkemYakar dedi: Aynı sorunu bende yasıyorum, var mı çözüm bulabilen veya sen buldun mu? Genişletmek için tıkla... Anakart, işlemci, RAM değiştim düzeldi. Benim tahminimce işlemci ya render almıyor ya da RAM'in MHz'si yetmiyor. Şu an bir sorun yok bende.
GorkemYakar Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 67 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #4 SaMuRa12 dedi: Anakart, işlemci, RAM değiştim düzeldi. Benim tahminimce işlemci ya render almıyor ya da RAM'in MHz'si yetmiyor. Şu an bir sorun yok bende. Genişletmek için tıkla... Ben 8 GB olan RAM'i 12'ye yükselttim ve aynı sorun devam ediyor. Bu muhtemelen Valorant'ın sunucularıyla alakalı bir sorun. Artı 0 Eksi
SaMuRa12 dedi: Anakart, işlemci, RAM değiştim düzeldi. Benim tahminimce işlemci ya render almıyor ya da RAM'in MHz'si yetmiyor. Şu an bir sorun yok bende. Genişletmek için tıkla... Ben 8 GB olan RAM'i 12'ye yükselttim ve aynı sorun devam ediyor. Bu muhtemelen Valorant'ın sunucularıyla alakalı bir sorun.
KS KS SaMuRa12 Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #5 GorkemYakar dedi: Ben 8 GB olan RAM'i 12'ye yükselttim ve aynı sorun devam ediyor. Bu muhtemelen Valorant'ın sunucularıyla alakalı bir sorun. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bende sorun düzeldi dediğim gibi. İşlemci, RAM, anakart aldım bir sorun yok şu an 3200MHz 16CL RAM'ler. Artı 0 Eksi
GorkemYakar dedi: Ben 8 GB olan RAM'i 12'ye yükselttim ve aynı sorun devam ediyor. Bu muhtemelen Valorant'ın sunucularıyla alakalı bir sorun. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bende sorun düzeldi dediğim gibi. İşlemci, RAM, anakart aldım bir sorun yok şu an 3200MHz 16CL RAM'ler.