Çözüldü Valorant ses geç algılanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SaMuRa12

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Valorant'ta bas konuş tuşuna bastığımda 3-4 saniye sonra algılıyor ve oyunda sesler ve dokular sonradan yükleniyor. Pingim 10'a sabit hiçbir şekilde oynama yok. Paket kaybım da yok. Bu sorun 3 gün önce ortaya çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu bende yasıyorum, var mı çözüm bulabilen veya sen buldun mu?

Aynı sorunu bende yasıyorum, var mı çözüm bulabilen veya sen buldun mu?

Anakart, işlemci, RAM değiştim düzeldi. Benim tahminimce işlemci ya render almıyor ya da RAM'in MHz'si yetmiyor. Şu an bir sorun yok bende.

Çözüm
Anakart, işlemci, RAM değiştim düzeldi. Benim tahminimce işlemci ya render almıyor ya da RAM'in MHz'si yetmiyor. Şu an bir sorun yok bende.

Ben 8 GB olan RAM'i 12'ye yükselttim ve aynı sorun devam ediyor. Bu muhtemelen Valorant'ın sunucularıyla alakalı bir sorun.

Ben 8 GB olan RAM'i 12'ye yükselttim ve aynı sorun devam ediyor. Bu muhtemelen Valorant'ın sunucularıyla alakalı bir sorun.

Bilmiyorum bende sorun düzeldi dediğim gibi. İşlemci, RAM, anakart aldım bir sorun yok şu an 3200MHz 16CL RAM'ler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…