SocialRtx Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 425 Çözümler 1 18 Nisan 2021 #1 Merhabalar, öncelikle senpa.gg diye bir uygulama var. Valorant sesli asistan, bu uygulama veya bitliz.gg güvenli mi? Teşekkürler şimdiden.
Merhabalar, öncelikle senpa.gg diye bir uygulama var. Valorant sesli asistan, bu uygulama veya bitliz.gg güvenli mi? Teşekkürler şimdiden.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 479 18 Nisan 2021 #2 3. parti yazılıma giriyor. Ban yiyen görmedim. Ancak yemediler diye her zaman yemeyecekleri anlamına gelmez. Artı 0 Eksi
3. parti yazılıma giriyor. Ban yiyen görmedim. Ancak yemediler diye her zaman yemeyecekleri anlamına gelmez.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Nisan 2021 #3 Bu yazılımlar Riot Games ile anlaşmalı diye biliyorum (olmayadabilir) Artı 0 Eksi
z4ynep Centipat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 78 18 Kasım 2021 #4 SocialRtx dedi: Merhabalar, öncelikle senpa.gg diye bir uygulama var. Valorant sesli asistan, bu uygulama veya bitliz.gg güvenli mi? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Ben senpa kullandım uzun süre legal değil illegal de değil riske atmanıza gerek yok. Artı 0 Eksi
SocialRtx dedi: Merhabalar, öncelikle senpa.gg diye bir uygulama var. Valorant sesli asistan, bu uygulama veya bitliz.gg güvenli mi? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Ben senpa kullandım uzun süre legal değil illegal de değil riske atmanıza gerek yok.