tonystark007 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 863 Çözümler 1 Yer Manhattan , New York 4 Kasım 2021 #1 Laptopa kulaklık bağlamadan Valorant'ta konuşmak isityorum ama sesim gitmiyor. Ayarları nasıl düzeltmeliyim?
Laptopa kulaklık bağlamadan Valorant'ta konuşmak isityorum ama sesim gitmiyor. Ayarları nasıl düzeltmeliyim?
CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.269 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2021 #2 tonystark007 dedi: Laptopa kulaklık bağlamadan Valorant'ta konuşmak isityorum ama sesim gitmiyor. Ayarları nasıl düzeltmeliyim? Eki Görüntüle 1206052Eki Görüntüle 1206053Eki Görüntüle 1206054 Genişletmek için tıkla... Mikrofon ve hoparlör seçiminizi yapın. Ses düzeyinizi arttırın. Artı 0 Eksi
tonystark007 dedi: Laptopa kulaklık bağlamadan Valorant'ta konuşmak isityorum ama sesim gitmiyor. Ayarları nasıl düzeltmeliyim? Eki Görüntüle 1206052Eki Görüntüle 1206053Eki Görüntüle 1206054 Genişletmek için tıkla... Mikrofon ve hoparlör seçiminizi yapın. Ses düzeyinizi arttırın.
KS KS tonystark007 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 863 Çözümler 1 Yer Manhattan , New York 4 Kasım 2021 #3 CptnAktas dedi: Mikrofon ve hoparlör seçiminizi yapın. Ses düzeyinizi arttırın. Genişletmek için tıkla... olmadı?? Artı 0 Eksi
CptnAktas dedi: Mikrofon ve hoparlör seçiminizi yapın. Ses düzeyinizi arttırın. Genişletmek için tıkla... olmadı??
CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.269 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2021 #4 tonystark007 dedi: Olmadı? Genişletmek için tıkla... Ses driverlarınız kurulu mu? Windows'un ses ayarlarından ses testi yaptığınızda sesiniz gidiyor mu? Artı 0 Eksi
tonystark007 dedi: Olmadı? Genişletmek için tıkla... Ses driverlarınız kurulu mu? Windows'un ses ayarlarından ses testi yaptığınızda sesiniz gidiyor mu?
KS KS tonystark007 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 863 Çözümler 1 Yer Manhattan , New York 4 Kasım 2021 #5 CptnAktas dedi: Ses driverlarınız kurulu mu? Windows'un ses ayarlarından ses testi yaptığınızda sesiniz gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... onu nasıl yapacam Artı 0 Eksi
CptnAktas dedi: Ses driverlarınız kurulu mu? Windows'un ses ayarlarından ses testi yaptığınızda sesiniz gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... onu nasıl yapacam
CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.269 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2021 #6 tonystark007 dedi: Onu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Ses ayarlarına girip ses testi yapınız mikrofonunuz çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
tonystark007 dedi: Onu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Ses ayarlarına girip ses testi yapınız mikrofonunuz çalışıyor mu?
KS KS tonystark007 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 863 Çözümler 1 Yer Manhattan , New York 4 Kasım 2021 #7 CptnAktas dedi: Ses ayarlarına girip ses testi yapınız mikrofonunuz çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... mikrofonda ses sınama diye seçenek çıkmıyor Artı 0 Eksi
CptnAktas dedi: Ses ayarlarına girip ses testi yapınız mikrofonunuz çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... mikrofonda ses sınama diye seçenek çıkmıyor
CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.269 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2021 #8 tonystark007 dedi: Mikrofonda ses sınama diye seçenek çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tarafta ses denetimi masası kısmından girip yapabilirsin. Artı 0 Eksi
tonystark007 dedi: Mikrofonda ses sınama diye seçenek çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tarafta ses denetimi masası kısmından girip yapabilirsin.
KS KS tonystark007 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 863 Çözümler 1 Yer Manhattan , New York 4 Kasım 2021 #9 CptnAktas dedi: Sağ tarafta ses denetimi masası kısmından girip yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler vantageden ahleetim Artı 0 Eksi
CptnAktas dedi: Sağ tarafta ses denetimi masası kısmından girip yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler vantageden ahleetim