I ismailtttt Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RTX 3050 TI İşlemci Amd Ryzen 5 4600H Arkadaşlar merhaba, ben Valorant oynadığım zamanlarda sesli sohbette konuşurken sesim slow motion gibi gidiyor ama başka oyunlarda veya mikrofon isteyen uygulamalarda bir sıkıntı olmuyor. Sebebini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, ben Valorant oynadığım zamanlarda sesli sohbette konuşurken sesim slow motion gibi gidiyor ama başka oyunlarda veya mikrofon isteyen uygulamalarda bir sıkıntı olmuyor. Sebebini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Çözüm mikanta 23 Aralık 2024 niiiiiivya dedi: Nerede yaşıyorsunuz ilçe olarak? Genişletmek için tıkla... Aile koruması açılmış internet ayarlarında. Onu kapatınca düzeldi.
niiiiiivya dedi: Nerede yaşıyorsunuz ilçe olarak? Genişletmek için tıkla... Aile koruması açılmış internet ayarlarında. Onu kapatınca düzeldi.
mikanta Decapat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #2 Merhaba, benim de aynı sorunum var. İnternetteki çözümleri denedim ama asla çözemedim. Anladığım kadarıyla ıp adresiyle alakalı. Artı 0 Eksi
Merhaba, benim de aynı sorunum var. İnternetteki çözümleri denedim ama asla çözemedim. Anladığım kadarıyla ıp adresiyle alakalı.
niiiiiivya Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #3 Nerede yaşıyorsunuz ilçe olarak? Artı 0 Eksi
mikanta Decapat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #4 niiiiiivya dedi: Nerede yaşıyorsunuz ilçe olarak? Genişletmek için tıkla... Aile koruması açılmış internet ayarlarında. Onu kapatınca düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
niiiiiivya dedi: Nerede yaşıyorsunuz ilçe olarak? Genişletmek için tıkla... Aile koruması açılmış internet ayarlarında. Onu kapatınca düzeldi.
torchizm Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Aralık 2024 #5 mikanta dedi: Aile koruması açılmış internet ayarlarında. Onu kapatınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Internet sağlayıcınız ve modem marka/modelini paylaşabilir misiniz? Artı 0 Eksi
mikanta dedi: Aile koruması açılmış internet ayarlarında. Onu kapatınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Internet sağlayıcınız ve modem marka/modelini paylaşabilir misiniz?
mikanta Decapat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #6 torchizm dedi: Internet sağlayıcınız ve modem marka/modelini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kablonet. Yılllık sözleşme yenilerken aile paketini de verip koruma modu açılmış, onu kapatınca robotik ses düzeldi. Artı 0 Eksi
torchizm dedi: Internet sağlayıcınız ve modem marka/modelini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kablonet. Yılllık sözleşme yenilerken aile paketini de verip koruma modu açılmış, onu kapatınca robotik ses düzeldi.
torchizm Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Aralık 2024 #7 mikanta dedi: Kablonet. Yılllık sözleşme yenilerken aile paketini de verip koruma modu açılmış, onu kapatınca robotik ses düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkürler, bizde Superonline kullanıyoruz ve sorunu çözemiyoruz bir türlü Pendik/Kartal bölgesinde aynı sorunu yaşamaktayız. Artı 0 Eksi
mikanta dedi: Kablonet. Yılllık sözleşme yenilerken aile paketini de verip koruma modu açılmış, onu kapatınca robotik ses düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkürler, bizde Superonline kullanıyoruz ve sorunu çözemiyoruz bir türlü Pendik/Kartal bölgesinde aynı sorunu yaşamaktayız.
mikanta Decapat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #8 torchizm dedi: Bilgi için teşekkürler, bizde Superonline kullanıyoruz ve sorunu çözemiyoruz bir türlü Pendik/Kartal bölgesinde aynı sorunu yaşamaktayız. Genişletmek için tıkla... İp adresi değiştirtmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
torchizm dedi: Bilgi için teşekkürler, bizde Superonline kullanıyoruz ve sorunu çözemiyoruz bir türlü Pendik/Kartal bölgesinde aynı sorunu yaşamaktayız. Genişletmek için tıkla... İp adresi değiştirtmeyi denediniz mi?
torchizm Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Aralık 2024 #9 mikanta dedi: İp adresi değiştirtmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Öyle kolay bir hata olsa keşke. Detayları buraya bırakıyorum: https://www.technopat.net/sosyal/konu/valorant-ses-robotik-ve-yavas-gidiyor.3561540/#post-26890707 Artı 0 Eksi
mikanta dedi: İp adresi değiştirtmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Öyle kolay bir hata olsa keşke. Detayları buraya bırakıyorum: https://www.technopat.net/sosyal/konu/valorant-ses-robotik-ve-yavas-gidiyor.3561540/#post-26890707
KS KS I ismailtttt Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #10 torchizm dedi: Bilgi için teşekkürler, bizde Superonline kullanıyoruz ve sorunu çözemiyoruz bir türlü Pendik/Kartal bölgesinde aynı sorunu yaşamaktayız. Genişletmek için tıkla... hocam aynı bölgede yaşıyoruz sorunu çözebildiniz mi ? Artı 0 Eksi
torchizm dedi: Bilgi için teşekkürler, bizde Superonline kullanıyoruz ve sorunu çözemiyoruz bir türlü Pendik/Kartal bölgesinde aynı sorunu yaşamaktayız. Genişletmek için tıkla... hocam aynı bölgede yaşıyoruz sorunu çözebildiniz mi ?