Valorant sesli sohbetteki gecikme/gönderilen mesajın geç gitmesi

İşletim sistemi
Windows 10

berke okan

Centipat
Daha fazla  
Valorant oynarken sesli sohbet özelliğinde gecikme yaşıyorum. Sesli sohbet tuşum F tuşu. F tuşuna bastığım zaman sol tarafta ismim hem geç çıkıyor hem de takım arkadaşlarıma sesim gitmiyor. F tuşuna basmayı bıraktıktan 5-10 sn sonra sol tarafta ismim çıkıyor ve ismim gözükürken söylediğim her şey takım arkadaşlarıma gidiyor. F tuşuna 15 sn basılı tutarsam 15 sn boyunca sol tarafta ismim cıkıyor fakat gecikmeli olarak cıkıyor. Aynı şekilde yazılı sohbete mesaj gönderirken de yazdığım mesaj 5-10 sn geç gidiyor internetim ile alakalı bir sorun yok çevremde yaşayan arkadaşlarıma sordum onlarda böyle bir problem yok. Farklı bir PC ile denedim aynı Wi-Fi ağına bağlanıp fakat böyle bir sorunla karşılaşmadım. Dereceli oynarken info veremiyorum ve raunt kaybetmemize sebep oluyor bu sorun 1 ay kadardır devam ediyor bir türlü çözüm bulamadım. Windows 10 kullanıyorum.

Eki Görüntüle 2163649

Dosya Ekleri

• 1712660613589.png
    21,9 KB · Görüntüleme: 20
Bende de aynı durum var. Ben arkadaki programları kapatarak halletmiştim.

Valorant oynarken arkada hiçbir şey açık bırakmıyorum zaten.

Riot'a attığım ticket sonrası DNS ayarları değiştirmemi istediler bende yaptım ve yarım saat içinde 3 kere mavi ekran yedim neden böyle oluyor? Gecikme sorunum hala devam ediyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…