CentorNitro Hectopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #1 Merhaba Valorant setupa basıyorum imleç dönüyor. Sonra kayboluyor. Başka bir şey olmuyor çözümünü bilen yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2020
Merhaba Valorant setupa basıyorum imleç dönüyor. Sonra kayboluyor. Başka bir şey olmuyor çözümünü bilen yazabilir mi?
efeyazgi Centipat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 11 7 Mayıs 2020 #2 Aga çözdün mü çözdüysen nasıl çözdün lütfen Artı 0 Eksi
KS KS CentorNitro Hectopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2020 #3 efeyazgi dedi: Aga çözdün mü çözdüysen nasıl çözdün lütfen Genişletmek için tıkla... Microsoft visual studio kurcan Artı 0 Eksi
efeyazgi dedi: Aga çözdün mü çözdüysen nasıl çözdün lütfen Genişletmek için tıkla... Microsoft visual studio kurcan
alihan25 Femtopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1 10 Ağustos 2020 #4 CentorNitro dedi: Microsoft Visual Studio kurcan Genişletmek için tıkla... Aga lütfen cevap ver bende kurdum ama ne yapacağım bir anlatırmısn ne olur programı indirdim kuruo ama gelmiyor kurulmuo yine Riot Client'de kurmuo çoğu program ve oyun kurmuo naısl dzeltebilirim Son düzenleme: 10 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
CentorNitro dedi: Microsoft Visual Studio kurcan Genişletmek için tıkla... Aga lütfen cevap ver bende kurdum ama ne yapacağım bir anlatırmısn ne olur programı indirdim kuruo ama gelmiyor kurulmuo yine Riot Client'de kurmuo çoğu program ve oyun kurmuo naısl dzeltebilirim