N N3BULA Centipat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #1 Valorant şifremi unuttum ve değiştirme e-postası da gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2021
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #2 Ticket at. Gerekli bilgileri verirsen her türlü yardımcı oluyorlar. Artı 0 Eksi
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.647 Çözümler 24 19 Mart 2021 #3 lykiamami dedi: Ticket at. Gerekli bilgileri verirsen her türlü yardımcı oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Arkadaş zaten şifresini unutmamış mı? Siteden hesaba nasıl girsin? Artı 0 Eksi
lykiamami dedi: Ticket at. Gerekli bilgileri verirsen her türlü yardımcı oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Arkadaş zaten şifresini unutmamış mı? Siteden hesaba nasıl girsin?
KS KS N N3BULA Centipat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #4 lykiamami dedi: Ticket at. Gerekli bilgileri verirsen her türlü yardımcı oluyorlar. Genişletmek için tıkla... ticket atabiliyorum hesaba girmeden ama nickimin etiketini istiyor Artı 0 Eksi
lykiamami dedi: Ticket at. Gerekli bilgileri verirsen her türlü yardımcı oluyorlar. Genişletmek için tıkla... ticket atabiliyorum hesaba girmeden ama nickimin etiketini istiyor
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 19 Mart 2021 #5 N3BULA dedi: Ticket atabiliyorum hesaba girmeden ama nickimin etiketini istiyor Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yok mu hiç oynadığın. O hemen girip bakıversin etiketine. Artı 0 Eksi
N3BULA dedi: Ticket atabiliyorum hesaba girmeden ama nickimin etiketini istiyor Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yok mu hiç oynadığın. O hemen girip bakıversin etiketine.
KS KS N N3BULA Centipat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #6 özgün deniz dedi: Arkadaşın yok mu hiç oynadığın. O hemen girip bakıversin etiketine. Genişletmek için tıkla... var yarın soracağım ama ticketla hallolurmu bu iş ?? Artı 0 Eksi
özgün deniz dedi: Arkadaşın yok mu hiç oynadığın. O hemen girip bakıversin etiketine. Genişletmek için tıkla... var yarın soracağım ama ticketla hallolurmu bu iş ??
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 20 Mart 2021 #7 N3BULA dedi: Var yarın soracağım ama ticketla hallolur mu bu iş? Genişletmek için tıkla... Mail hesabınızdan eminseniz. Onlar manual olarak gönderir mailinizi. Şahsen halledebileceklerini düşünüyorum Riot'un temsilcileri gayet ilgililer. Artı 0 Eksi
N3BULA dedi: Var yarın soracağım ama ticketla hallolur mu bu iş? Genişletmek için tıkla... Mail hesabınızdan eminseniz. Onlar manual olarak gönderir mailinizi. Şahsen halledebileceklerini düşünüyorum Riot'un temsilcileri gayet ilgililer.
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #8 Herixa dedi: Arkadaş zaten şifresini unutmamış mı? Siteden hesaba nasıl girsin? Genişletmek için tıkla... Başka hesap açabilir mesela? Artı -1 Eksi
Herixa dedi: Arkadaş zaten şifresini unutmamış mı? Siteden hesaba nasıl girsin? Genişletmek için tıkla... Başka hesap açabilir mesela?
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.647 Çözümler 24 20 Mart 2021 #9 lykiamami dedi: Başka hesap açabilir mesela? Genişletmek için tıkla... Böyle düşüneni de ilk defa görüyorum, helal olsun. Sizden tam bir dizi senaristi olur. Artı 0 Eksi
lykiamami dedi: Başka hesap açabilir mesela? Genişletmek için tıkla... Böyle düşüneni de ilk defa görüyorum, helal olsun. Sizden tam bir dizi senaristi olur.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #10 Şifre değiştirme maili Spam veya Önemli bölümüne düşmüş olabilir. Artı 0 Eksi