EfeKaan02 Kilopat Katılım 23 Mayıs 2018 Mesajlar 397 15 Mayıs 2022 #1 Merhaba, CS:GO'daki gibi el değiştirmeyi tuşa atamak istiyorum. Ayarlarda göremedim, oyun içinden bunu yapmak mümkün mü?
Merhaba, CS:GO'daki gibi el değiştirmeyi tuşa atamak istiyorum. Ayarlarda göremedim, oyun içinden bunu yapmak mümkün mü?
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.615 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #2 ReoBlood dedi: Merhaba, CS:GO'daki gibi el değiştirmeyi tuşa atamak istiyorum. Ayarlarda göremedim, oyun içinden bunu yapmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Hayır. Olmuyor. Artı 1 Eksi
ReoBlood dedi: Merhaba, CS:GO'daki gibi el değiştirmeyi tuşa atamak istiyorum. Ayarlarda göremedim, oyun içinden bunu yapmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Hayır. Olmuyor.
swerky Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #3 ReoBlood dedi: Merhaba, CS:GO'daki gibi el değiştirmeyi tuşa atamak istiyorum. Ayarlarda göremedim, oyun içinden bunu yapmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Olmuyor sanırım sadece ayarlardan. Artı 1 Eksi
ReoBlood dedi: Merhaba, CS:GO'daki gibi el değiştirmeyi tuşa atamak istiyorum. Ayarlarda göremedim, oyun içinden bunu yapmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Olmuyor sanırım sadece ayarlardan.
M.A.Y Centipat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 553 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #4 6 dakikada konu çözülmüş... Artı 0 Eksi