Z Zeyrox1 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #1 Valorant indiriyorum yüzde 70'e filan geldi sonra elektrikler gitti ve indirme iptal edildi. İndirmeden önce 106 GB yerim vardı elektrikler geldikten sonra 60GB kaldı silmek istedim ama nereden silersem sileyim yer açilmadı.
Valorant indiriyorum yüzde 70'e filan geldi sonra elektrikler gitti ve indirme iptal edildi. İndirmeden önce 106 GB yerim vardı elektrikler geldikten sonra 60GB kaldı silmek istedim ama nereden silersem sileyim yer açilmadı.
Çözüm neXusTS 8 Mart 2024 Zeyrox1 dedi: Revo Uninstaller da gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Hocam hangi klasöre indirdiyseniz orada Riot Games içinde Valorant klasörü olacak onu silerek kaldırmış oluyorsunuz.
Zeyrox1 dedi: Revo Uninstaller da gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Hocam hangi klasöre indirdiyseniz orada Riot Games içinde Valorant klasörü olacak onu silerek kaldırmış oluyorsunuz.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #11 Hocam ne yazdınız gözükmüyor. Artı 0 Eksi
KS KS Z Zeyrox1 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #12 neXusTS dedi: Hocam hangi klasöre indirdiyseniz orada Riot Games içinde Valorant klasörü olacak onu silerek kaldırmış oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır düzelttim siz diyince aklıma geldi dosyaların içini kontrol ettim bir klasörün içinde buldum sildim sağolun Artı 0 Eksi
neXusTS dedi: Hocam hangi klasöre indirdiyseniz orada Riot Games içinde Valorant klasörü olacak onu silerek kaldırmış oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır düzelttim siz diyince aklıma geldi dosyaların içini kontrol ettim bir klasörün içinde buldum sildim sağolun