Valorant silinmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

Berat_Ali_55

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Valorant'ı Denetim Masası'ndan silmeye çalışınca Riot istemcisi çalıştığı için silinmiyor. Her türlü videoyu izledim uyguladım fakat işe yaramadı. Çözümlerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Valorant'ı Denetim Masası'ndan silmeye çalışınca Riot istemcisi çalıştığı için silinmiyor. Her türlü videoyu izledim uyguladım fakat işe yaramadı. Çözümlerinizi bekliyorum.

Sağ altta olan küçük simgelerden çıkış yap düzelir muhtemelen. Olmazsa Görev Yöneticisi'nden uygulamayı sonlandır kesinlikle düzelir.

Revo Uninstaller.
Olmaz büyük ihtimal. Olmazsa dosya konumuna girin Riot client>Valorantı dosya konumundan silin.
O da olmaz ise başlangıç uygulamalarından Riot Client ve Vanguard'ı kapatın PC yeniden başlatın sonra silin.

Görev Yöneticisi'nden Başlangıç Uygulamaları'ndan Riot ile alakalı herşeyi devredışı bırak ve bilgisayarı yeniden başlat. Ardından bir daha silmeyi dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı