Valorant Silver Elo'dan çıkamamak

Avoxi

Centipat
Daha fazla  
Hocamlar, yaklaşık 2 yıldır oynuyorum bu oyunu. 6 ay Demir, 6 ay Bronz'da stuck kaldım. Arkadaşım sağ olsun 1 yıl önce birlikte Silver'a çıktık ve iyi bir şekilde eloya uyum sağladım. Ancak 1 yıl içerisinde çok geliştim, neredeyse artık maçları smurfleyecek dereceye gelmiştim.

Maçlarda bir anda tekrar Bronz'a düştüm. Uzun sürmedi çıkmam ama artık takımıma troll, karşıya smurf atmaya başladı. 5'li takım kurduk, tekrar smurf geldi hatta hileler bile geldi ve bir türlü çıkamadım şu Silver'dan. Sizden isteğim, bir taktiği varsa söylemeniz ve varsa bana koçluk yapabilecek birinin olması.

Koçluk veya taktiğe gerek yok aiminize güveniyorsunuz anladığım kadarıyla rahat ediyorsanız 5 yoksa solo kasmaya devam edin o cehennemden anca böyle çıkıyorsunuz hocam.

Koçluk veya taktiğe gerek yok aiminize güveniyorsunuz anladığım kadarıyla rahat ediyorsanız 5 yoksa solo kasmaya devam edin o cehennemden anca böyle çıkıyorsunuz hocam.
hocam aimime güveniyorum ancak silver 3 oluyorum ve tekrar smurf atmaya basliyor , neyse yapacak birşey yok , yakında bırakmayı cs geçmeyi düşünüyorum

Dostum oyun çıktıgından beri oynuyorum ve artık yüksek elolardan bile bıktım sana tavsiyem Gold ve PLA'ta çık o ranklarda takıl oyunun en iyi rankları bence yardıma ihtiyacın olursa bana yazabilirsin destek olurum.

hocam yarın gelebilirseniz bi golda kassak sizide uygunsa

Gönlün olsun diye boostlardımda tam iş dönemime denk geldin.
sağolun hocam

5'li girince Smurf gelmeme şansı %10 falan oluyor hocam Plat'ta yüce adamlar geliyor mesela o yüzden olabilir.
hocam 5 li takımımız var hatta oremier playifflarda 3. olduk ancak premierde oynadığımız kadar ciddi olamıykruz rankedda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…