E Emin 455 Femtopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Marketime sır çiçeği geldi ama ben kuronami bekliyordum. Sizce daha beklemeli miyim?
nedensevilmedik Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.252 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 Emin 455 dedi: Marketime sır çiçeği geldi ama ben kuronami bekliyordum. Sizce daha beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Kuronomide sır çiçeğide bir süre sonra sıkıyor ilk aldığımda sır çiçeği çok güzel gibiydi sonra kartuş Phantom kullanmaya başladım.
Emin 455 dedi: Marketime sır çiçeği geldi ama ben kuronami bekliyordum. Sizce daha beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Kuronomide sır çiçeğide bir süre sonra sıkıyor ilk aldığımda sır çiçeği çok güzel gibiydi sonra kartuş Phantom kullanmaya başladım.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.554 Çözümler 9 4 Ocak 2025 #3 nedensevilmedik dedi: Kuronomide sır çiçeğide bir süre sonra sıkıyor ilk aldığımda sır çiçeği çok güzel gibiydi sonra kartuş Phantom kullanmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Bence kuronami daha güzel hem sade göz almıyor reload animasyonu da güzel ama sır çiçeği bana pek güzel gelmedi açıkcası gözümü çok alıyor. Bence kuronamiyi beklemelisin.
nedensevilmedik dedi: Kuronomide sır çiçeğide bir süre sonra sıkıyor ilk aldığımda sır çiçeği çok güzel gibiydi sonra kartuş Phantom kullanmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Bence kuronami daha güzel hem sade göz almıyor reload animasyonu da güzel ama sır çiçeği bana pek güzel gelmedi açıkcası gözümü çok alıyor. Bence kuronamiyi beklemelisin.
E Emin 455 Femtopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #4 teşekkür ederim fikirlerinizle daha da tatmin oldum