ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 26 Şubat 2023 #11 Benjamin the Ferel dedi: Güzel bir bıçak. Benim hiç bıçağım yok. Mağazaya geldiği gün sadece bakışmıştık garibimle. Genişletmek için tıkla... Öylede hocam canımı sıkan olay bıçağı aldıktan sonra rgx katananın gelmesiydi
Benjamin the Ferel dedi: Güzel bir bıçak. Benim hiç bıçağım yok. Mağazaya geldiği gün sadece bakışmıştık garibimle. Genişletmek için tıkla... Öylede hocam canımı sıkan olay bıçağı aldıktan sonra rgx katananın gelmesiydi
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 26 Şubat 2023 #12 ZesuN dedi: Öylede hocam canımı sıkan olay bıçağı aldıktan sonra rgx katananın gelmesiydi Genişletmek için tıkla... Güzel bir duygu değil maalesef.
ZesuN dedi: Öylede hocam canımı sıkan olay bıçağı aldıktan sonra rgx katananın gelmesiydi Genişletmek için tıkla... Güzel bir duygu değil maalesef.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 26 Şubat 2023 #13 Benjamin the Ferel dedi: Güzel bir duygu değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Evet onun yüzünden hesabı bile satmayı düşündüm istediğim bıçağı alamadım diye. Bu yüzden şu mağazaya artık biraz daha çeşitlilik eklemeleri gerek.
Benjamin the Ferel dedi: Güzel bir duygu değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Evet onun yüzünden hesabı bile satmayı düşündüm istediğim bıçağı alamadım diye. Bu yüzden şu mağazaya artık biraz daha çeşitlilik eklemeleri gerek.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 26 Şubat 2023 #14 Evet Oni 2.0 geliyor ve katana kesinleşmiş.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 26 Şubat 2023 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et