Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.535 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #1 Arkadaşımla Valorant oynayacaktık, fakat 1 haftadır oyunu "hata kodu 43" nedeniyle açılmıyor. "Sistem zaman aşımına uğradı" nedir? Nasıl düzeltilir?
Arkadaşımla Valorant oynayacaktık, fakat 1 haftadır oyunu "hata kodu 43" nedeniyle açılmıyor. "Sistem zaman aşımına uğradı" nedir? Nasıl düzeltilir?
Yalnız Göksu Decapat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #2 Aligatör dedi: Arkadaşımla Valorant oynayacaktık, fakat 1 haftadır oyunu "hata kodu 43" nedeniyle açılmıyor. "Sistem zaman aşımına uğradı" nedir? Nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Arkada 3.parti program çalışıyorsa olur genelde. Örneğin MSI Afterburner. Aligatör dedi: Arkadaşımla Valorant oynayacaktık, fakat 1 haftadır oyunu "hata kodu 43" nedeniyle açılmıyor. "Sistem zaman aşımına uğradı" nedir? Nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Ani ping yükselmelerinde de yapabilir veya oyundan kaynaklıda olabilir. Belirli zamanlarda beni de çok atıyordu kendi düzeldi. Artı 0 Eksi
Aligatör dedi: Arkadaşımla Valorant oynayacaktık, fakat 1 haftadır oyunu "hata kodu 43" nedeniyle açılmıyor. "Sistem zaman aşımına uğradı" nedir? Nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Arkada 3.parti program çalışıyorsa olur genelde. Örneğin MSI Afterburner. Aligatör dedi: Arkadaşımla Valorant oynayacaktık, fakat 1 haftadır oyunu "hata kodu 43" nedeniyle açılmıyor. "Sistem zaman aşımına uğradı" nedir? Nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Ani ping yükselmelerinde de yapabilir veya oyundan kaynaklıda olabilir. Belirli zamanlarda beni de çok atıyordu kendi düzeldi.
KS KS Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.535 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #3 Yalnız Göksu dedi: Arkada 3.parti program çalışıyorsa olur genelde. Örneğin MSI Afterburner. Ani ping yükselmelerindede yapabilir veya oyundan kaynaklıda olabilir. Belirli zamanlarda beni de çok atıyordu kendi düzeldi. Genişletmek için tıkla... Şimdi daha farklı bir sorunla karşılaştık. Platforma bağlanırken hata oluşmasını nasıl düzeltebiliriz? Artı 0 Eksi
Yalnız Göksu dedi: Arkada 3.parti program çalışıyorsa olur genelde. Örneğin MSI Afterburner. Ani ping yükselmelerindede yapabilir veya oyundan kaynaklıda olabilir. Belirli zamanlarda beni de çok atıyordu kendi düzeldi. Genişletmek için tıkla... Şimdi daha farklı bir sorunla karşılaştık. Platforma bağlanırken hata oluşmasını nasıl düzeltebiliriz?