Turkishplayer1 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #1 Valorant'ı daha önceden indirdim fakat bir sebepten Windows temiz kurulum yapmam gerekti. Şimdi de böyle bir hata veriyor sildim yeniden yükledim Valorant'yu ve Riot Games'i. Düzelen bir şey olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2025
Valorant'ı daha önceden indirdim fakat bir sebepten Windows temiz kurulum yapmam gerekti. Şimdi de böyle bir hata veriyor sildim yeniden yükledim Valorant'yu ve Riot Games'i. Düzelen bir şey olmadı.
werzburg Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Los Angaras Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #2 Oyun dosyalarında veya Riot Launcher dosyalarını kurcaladın mı? Artı 0 Eksi
KS KS Turkishplayer1 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #3 werzburg dedi: Oyun dosyalarında veya Riot Launcher dosyalarını kurcaladın mı? Genişletmek için tıkla... Tam emin değilim Artı 0 Eksi
werzburg dedi: Oyun dosyalarında veya Riot Launcher dosyalarını kurcaladın mı? Genişletmek için tıkla... Tam emin değilim
werzburg Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Los Angaras Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #4 Turkishplayer1 dedi: Tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle kurcalamışsın. Artı 0 Eksi
KS KS Turkishplayer1 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #5 werzburg dedi: Büyük ihtimalle kurcalamışsın. Genişletmek için tıkla... Ee ne yapmak gerek Artı 0 Eksi