SirCrocodile07 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #11 Aynı sorun bende de var 3 farklı cihazdan denedim hala oluyor.
Ramazan Eymen Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 487 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 4060 Ventus 2X Black 8G Ryzen 5 5600x Msi A520M A-PRO Lexar 16gb ram Crucial 1Tb Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2024 #12 Hala aynı.
SirCrocodile07 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #13 Ramazan Eymen dedi: Yani ne olmuş anlamadım virüs mü? Hemen deniyorum bekleyin. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa tamamen Valorant'ın sitesinden kaynaklı 3 cihazdan denedim dedigim gibi 3 cihazın virüs kapması zor
Ramazan Eymen dedi: Yani ne olmuş anlamadım virüs mü? Hemen deniyorum bekleyin. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa tamamen Valorant'ın sitesinden kaynaklı 3 cihazdan denedim dedigim gibi 3 cihazın virüs kapması zor
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.223 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #14 Genel bir sorun sanırım. Bende de oturum açma seçeneğinde böyle diyor. Birkaç gün önce oturum açabiliyordum.
Genel bir sorun sanırım. Bende de oturum açma seçeneğinde böyle diyor. Birkaç gün önce oturum açabiliyordum.
Ramazan Eymen Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 487 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 4060 Ventus 2X Black 8G Ryzen 5 5600x Msi A520M A-PRO Lexar 16gb ram Crucial 1Tb Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2024 #15 KafadanKontak dedi: Geçici olarak devre dışı bırakmayı dene zaman. Kaynağını ve üreticisini bilmediğiniz yazılımları kullanmamaya çalışın. Özellikle VPN her türlü datanızı edinebilecek bir sistemdir bilgisayarınızdaki. Genişletmek için tıkla... VPN'i sileyim mi? Adrastos dedi: Genel bir sorun sanırım. Bende de oturum açma seçeneğinde böyle diyor. Birkaç gün önce oturum açabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Evet oturum için zaten Valorant'a geri başlamak için yükleyecektim. Genel sorunmuş düzeltirler. Düzelmiş. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2024
KafadanKontak dedi: Geçici olarak devre dışı bırakmayı dene zaman. Kaynağını ve üreticisini bilmediğiniz yazılımları kullanmamaya çalışın. Özellikle VPN her türlü datanızı edinebilecek bir sistemdir bilgisayarınızdaki. Genişletmek için tıkla... VPN'i sileyim mi? Adrastos dedi: Genel bir sorun sanırım. Bende de oturum açma seçeneğinde böyle diyor. Birkaç gün önce oturum açabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Evet oturum için zaten Valorant'a geri başlamak için yükleyecektim. Genel sorunmuş düzeltirler. Düzelmiş.