U ugurmert Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #1 Valorant indirmek için Riot'un sitesine giriyorum, oturum aç tuşuna bastığımda açılan auth ile başlayan sayfa beyaz ekranda kalıyor.
Valorant indirmek için Riot'un sitesine giriyorum, oturum aç tuşuna bastığımda açılan auth ile başlayan sayfa beyaz ekranda kalıyor.
4 466899 Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 299 Çözümler 2 28 Haziran 2022 #2 Epic Games'den indirmeye çalışın isterseniz. Artı 0 Eksi
KS KS U ugurmert Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #3 466899 dedi: Epic Games'den indirmeye çalışın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Ekstra bir launcher daha çalışacağı için pek istemiyorum. Zaten az Fps alıyorum. Artı 0 Eksi
466899 dedi: Epic Games'den indirmeye çalışın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Ekstra bir launcher daha çalışacağı için pek istemiyorum. Zaten az Fps alıyorum.
A ALPHA TR Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #4 ugurmert dedi: Valorant indirmek için Riot'un sitesine giriyorum, oturum aç tuşuna bastığımda açılan auth ile başlayan sayfa beyaz ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı değiştir. Opera GX öneririm. Artı -1 Eksi
ugurmert dedi: Valorant indirmek için Riot'un sitesine giriyorum, oturum aç tuşuna bastığımda açılan auth ile başlayan sayfa beyaz ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı değiştir. Opera GX öneririm.
4 466899 Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 299 Çözümler 2 28 Haziran 2022 #5 ugurmert dedi: Ekstra bir launcher daha çalışacağı için pek istemiyorum. Zaten az Fps alıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum o zaman başka tarayıcıdan deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
ugurmert dedi: Ekstra bir launcher daha çalışacağı için pek istemiyorum. Zaten az Fps alıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum o zaman başka tarayıcıdan deneyebilirsiniz.
Ipares Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 7 Çözümler 6 Yer Izmir 28 Haziran 2022 #6 Başka tarayıcıdan ya da indirme butonuna sağ tık + yeni sekmede aç denemesini yapabilirsiniz. İndirme başlamayan çoğu sitede sağ tık işe yarıyor. Artı 0 Eksi
Başka tarayıcıdan ya da indirme butonuna sağ tık + yeni sekmede aç denemesini yapabilirsiniz. İndirme başlamayan çoğu sitede sağ tık işe yarıyor.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.000 Çözümler 32 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #7 Başka tarayıcıdan açmayı deneyin. Eğer o da çare olmazsa Epic Games, Steam gibi Launcher kullanarak yükleyin. Artı 0 Eksi
Başka tarayıcıdan açmayı deneyin. Eğer o da çare olmazsa Epic Games, Steam gibi Launcher kullanarak yükleyin.
466728 Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 981 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #8 ugurmert dedi: Ekstra bir launcher daha çalışacağı için pek istemiyorum. Zaten az Fps alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekstra launcher çalışmıyor. Sadece indirmek için bir araç. Riot Games'in kendi launcher'i iniyor. Artı 0 Eksi
ugurmert dedi: Ekstra bir launcher daha çalışacağı için pek istemiyorum. Zaten az Fps alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekstra launcher çalışmıyor. Sadece indirmek için bir araç. Riot Games'in kendi launcher'i iniyor.
KS KS U ugurmert Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #9 466728 dedi: Ekstra launcher çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hem Riot launcher, hem Epic Games launcher çalışıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
466728 dedi: Ekstra launcher çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hem Riot launcher, hem Epic Games launcher çalışıyor diye biliyorum.
466728 Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 981 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #10 ugurmert dedi: Hem Riot launcher, hem Epic Games launcher çalışıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır. Kapatın Epic Launcher'i bitti. Yüklendikten sonra zaten bağımsızlar. Artı 0 Eksi
ugurmert dedi: Hem Riot launcher, hem Epic Games launcher çalışıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır. Kapatın Epic Launcher'i bitti. Yüklendikten sonra zaten bağımsızlar.