YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.112 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #1 Valorant'a girerken siyah ekran alıyorum bunu önceden de yaşamıştım ve düzelmişti ama şimdi düzelmedi. Ne yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Valorant'a girerken siyah ekran alıyorum bunu önceden de yaşamıştım ve düzelmişti ama şimdi düzelmedi. Ne yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm YüzbaşıJohnPrice 16 Kasım 2021 EndlessNight dedi: Hocam sorunu çözebildiniz mi? Çözüldüyse nasıl çözüldü? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu sildim yükledim düzeldi.
EndlessNight dedi: Hocam sorunu çözebildiniz mi? Çözüldüyse nasıl çözüldü? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu sildim yükledim düzeldi.
TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Çözümler 2 7 Kasım 2021 #2 YüzbaşıJohnPrice dedi: Valorant'a girerken siyah ekran alıyorum bunu önceden de yaşamıştım ve düzelmişti ama şimdi düzelmedi. Ne yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam aynı hata bende de var arkadaşlarada sordum onlarda da var galiba bakıma almışlar oyunu. Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Valorant'a girerken siyah ekran alıyorum bunu önceden de yaşamıştım ve düzelmişti ama şimdi düzelmedi. Ne yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam aynı hata bende de var arkadaşlarada sordum onlarda da var galiba bakıma almışlar oyunu.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 7 Kasım 2021 #3 Şuan genel bir sorun var. Artı 0 Eksi
KS KS YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.112 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #4 Tam da maça girmiştim ban yiyeceğim o sorun ticket attım sorun ile ilgili geri dönüş yapmadılar. Artı 0 Eksi
EndlessNight Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 267 Çözümler 2 16 Kasım 2021 #5 YüzbaşıJohnPrice dedi: Tam da maça girmiştim ban yiyeceğim o sorun ticket attım sorun ile ilgili geri dönüş yapmadılar. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözebildiniz mi? Çözüldüyse nasıl çözüldü? Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Tam da maça girmiştim ban yiyeceğim o sorun ticket attım sorun ile ilgili geri dönüş yapmadılar. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözebildiniz mi? Çözüldüyse nasıl çözüldü?
KS KS YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.112 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #6 EndlessNight dedi: Hocam sorunu çözebildiniz mi? Çözüldüyse nasıl çözüldü? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu sildim yükledim düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
EndlessNight dedi: Hocam sorunu çözebildiniz mi? Çözüldüyse nasıl çözüldü? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu sildim yükledim düzeldi.