aurf11 Femtopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Haziran 2021 #1 Ben Valorant yükledim ama açınca siyah ekran çıkıyor. Ne yapacağım? Bigisiyarım: Windows8 Son düzenleme: 24 Haziran 2021
L llVeteran Centipat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #11 Bende de olmustu bu sorun soldaki alt tuşu ve sağdaki enter tuşuna aynı anda basınca düzelmişti. Artı 0 Eksi
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.187 Makaleler 1 Çözümler 44 24 Haziran 2021 #12 aurf11 dedi: Anlayamadım? Bende öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl siyah ekran? yani tam ekranda Full siyahmı. Yoksa bu şekildemi. Dosya Ekleri 1593639180993.png 344,7 KB · Görüntüleme: 53 Artı 0 Eksi
aurf11 dedi: Anlayamadım? Bende öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl siyah ekran? yani tam ekranda Full siyahmı. Yoksa bu şekildemi.
KS KS aurf11 Femtopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Haziran 2021 #13 olmuyor The Ruh hastasi dedi: Efendim tam ekrandan çıkmayı deneyin. F11' e basın siyah ekran olunca. Alt-Tab' da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... olmuyor KökTürk dedi: Nasıl siyah ekran? yani tam ekranda Full siyahmı. Yoksa bu şekildemi. Genişletmek için tıkla... hyr her türlü siyah llVeteran dedi: Bende de olmustu bu sorun soldaki alt tuşu ve sağdaki enter tuşuna aynı anda basınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... ben onu yaptım olmuyor Artı 0 Eksi
olmuyor The Ruh hastasi dedi: Efendim tam ekrandan çıkmayı deneyin. F11' e basın siyah ekran olunca. Alt-Tab' da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... olmuyor KökTürk dedi: Nasıl siyah ekran? yani tam ekranda Full siyahmı. Yoksa bu şekildemi. Genişletmek için tıkla... hyr her türlü siyah llVeteran dedi: Bende de olmustu bu sorun soldaki alt tuşu ve sağdaki enter tuşuna aynı anda basınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... ben onu yaptım olmuyor
Ygzz34 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #14 KökTürk dedi: Nasıl siyah ekran? yani tam ekranda Full siyahmı. Yoksa bu şekildemi. Genişletmek için tıkla... Kanka bende öyle nasıl düzeltilir. Artı 0 Eksi
KökTürk dedi: Nasıl siyah ekran? yani tam ekranda Full siyahmı. Yoksa bu şekildemi. Genişletmek için tıkla... Kanka bende öyle nasıl düzeltilir.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.187 Makaleler 1 Çözümler 44 22 Mayıs 2022 #15 Ygzz34 dedi: Kanka bende öyle nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Hacım Valorant'a sağ tıkla uyummluluğa tıkla service pack 2 yap kaydet çık kesin düzelir. Artı 0 Eksi
Ygzz34 dedi: Kanka bende öyle nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Hacım Valorant'a sağ tıkla uyummluluğa tıkla service pack 2 yap kaydet çık kesin düzelir.