Valorant sizce nasıl ilerliyor?

317642

Hectopat
Oyun ilk çıktığında CS:GO'yu asla geçemez dedim. 4 senedir CS:GO oynuyordum 2K saatim var ama Valorant çıktığından beri CS'ye sadece 3 haftada bir arkadaşlarımla oynamak için girdim. Bana sorarsanız CS:GO kendini geliştirmedikçe Valorant çok daha önüne geçecek zaten bir sürü E-sporcu Valorant'a geçti.

Güzel ilerliyor. Severek oynuyorum güncellemelerle de yerinde değişiklikler yapıyorlar. CS'den hile yüzünden bıkmışken Valorant iyi geldi ama CS hakkındaki düşüncelerim değişmeyecek. Valorant CS'yi deviremez ama rekabet oyunculara yarar.

Açıkçası ben hiç sevmiyorum o oyunu Çok farklı geliyor. Ama, umarım CS:GO'yu tahtından alt eder, ezer geçer ki Valve akıllansın...

Sürekli güncellenip yenilikler ekleniyor. En önemlisi küfürbaz karaktersizlerin pek barınamıyacağı oyun. Bu yüzden bile oynanabilir. Sadece aime bağlı bir oyun değil o yüzden aimi iyi olmayanların yetenekleri yerinde kullanıp başarılı bir oyun sergileyebileceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…