5 536172 Decapat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 344 4 Mart 2024 #1 Selam merak ettiğim konu zıplama tuşunu scroll down veya scroll up tuşuna alıyorlar amacı nedir bir de Q e X C bu skillerden birini mouse tuşu 5'e veya 4'e alıyorlar tam olarak sebebini açıklarsanız sevinirim mantıklıysa bende alışmaya çalışacağım.
Selam merak ettiğim konu zıplama tuşunu scroll down veya scroll up tuşuna alıyorlar amacı nedir bir de Q e X C bu skillerden birini mouse tuşu 5'e veya 4'e alıyorlar tam olarak sebebini açıklarsanız sevinirim mantıklıysa bende alışmaya çalışacağım.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.786 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #2 Mouse tuşlarındayken daha kolay erişebildikleri için olabilir, örneğin Neon oynarken E skill'ini yan tuşa koyduğum zaman daha rahat basıyorum.
Mouse tuşlarındayken daha kolay erişebildikleri için olabilir, örneğin Neon oynarken E skill'ini yan tuşa koyduğum zaman daha rahat basıyorum.
5 536172 Decapat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 344 4 Mart 2024 #3 misty rosetta dedi: Mouse tuşlarındayken daha kolay erişebildikleri için olabilir, örneğin neon oynarken e Skill'ini yan tuşa koyduğum zaman daha rahat basıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
misty rosetta dedi: Mouse tuşlarındayken daha kolay erişebildikleri için olabilir, örneğin neon oynarken e Skill'ini yan tuşa koyduğum zaman daha rahat basıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.690 Çözümler 34 4 Mart 2024 #4 Zıplama tuşunu scroll tuşuna alınca daha rahat bunny yapılıyor.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.450 Makaleler 3 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #5 Adam nasıl rahat ediyorsa kafasına göre değiştiriyor. Şu videoyu izle çok şaşıracaksın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Adam nasıl rahat ediyorsa kafasına göre değiştiriyor. Şu videoyu izle çok şaşıracaksın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et