Brokol_61 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 360 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #1 Merhaba Valorant'da Valorant Skin Changer adlı adreste skin changer diye bir şey var. Sizce çalışır mı güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2021
Merhaba Valorant'da Valorant Skin Changer adlı adreste skin changer diye bir şey var. Sizce çalışır mı güvenilir mi?
1 121228 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 2.811 Makaleler 10 Çözümler 7 19 Mayıs 2021 #2 Ban yersin. Üstüne bilgisayarına virüs bulaştırma ihtimalin var.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Mayıs 2021 #3 Lol skin tarzı bişey riota ticket atarak sorabilirsin. Lol skin ban sebebi değil.
1 121228 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 2.811 Makaleler 10 Çözümler 7 19 Mayıs 2021 #4 Ashes dedi: Lol skin tarzı bişey riota ticket atarak sorabilirsin. Lol skin ban sebebi değil. Genişletmek için tıkla... TR'de ban sebebi Lol Skin.
Ashes dedi: Lol skin tarzı bişey riota ticket atarak sorabilirsin. Lol skin ban sebebi değil. Genişletmek için tıkla... TR'de ban sebebi Lol Skin.
Brokol_61 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 360 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #5 Ashes dedi: LoL skin tarzı bir şey riota ticket atarak sorabilirsin. LoL skin ban sebebi değil. Genişletmek için tıkla... LoL skin kullanıyorum zaten ona benzer bir şeyin Valorant'da olup olmadığını merak ettim
Ashes dedi: LoL skin tarzı bir şey riota ticket atarak sorabilirsin. LoL skin ban sebebi değil. Genişletmek için tıkla... LoL skin kullanıyorum zaten ona benzer bir şeyin Valorant'da olup olmadığını merak ettim
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Mayıs 2021 #6 121228 dedi: TR'de ban sebebi Lol Skin. Genişletmek için tıkla... Buna açıklama yapmamışlar ban sebebi olmama ihtimali var.
121228 dedi: TR'de ban sebebi Lol Skin. Genişletmek için tıkla... Buna açıklama yapmamışlar ban sebebi olmama ihtimali var.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #7 LoL skini 3 sene kullandım ban riski yok LoL otomatik siliyor sadece programı sen tekrar kurabiliyorsun.
LoL skini 3 sene kullandım ban riski yok LoL otomatik siliyor sadece programı sen tekrar kurabiliyorsun.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Mayıs 2021 #8 Brokol_61 dedi: LoL skin kullanıyorum zaten ona benzer bir şeyin Valorant'da olup olmadığını merak ettim Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi garantisini kimse veremez riota sorman tek çözüm.
Brokol_61 dedi: LoL skin kullanıyorum zaten ona benzer bir şeyin Valorant'da olup olmadığını merak ettim Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi garantisini kimse veremez riota sorman tek çözüm.
1 121228 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 2.811 Makaleler 10 Çözümler 7 19 Mayıs 2021 #9 Ashes dedi: Buna açıklama yapmamışlar ban sebebi olmama ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Bu skin changer'ı babasının hayrına yapmamıştır herhalde. Ben olsam bilgisayarımı riske atmazdım. Aynı sitede biraz daha dolaştığımda ücretsiz Valorant hack falan dağıtıyor.
Ashes dedi: Buna açıklama yapmamışlar ban sebebi olmama ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Bu skin changer'ı babasının hayrına yapmamıştır herhalde. Ben olsam bilgisayarımı riske atmazdım. Aynı sitede biraz daha dolaştığımda ücretsiz Valorant hack falan dağıtıyor.
Brokol_61 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 360 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #10 Ashes dedi: Dediğim gibi garantisini kimse veremez riota sorman tek çözüm. Genişletmek için tıkla... Riot'un istemediği bir şeyi sormam delilik olur her halde
Ashes dedi: Dediğim gibi garantisini kimse veremez riota sorman tek çözüm. Genişletmek için tıkla... Riot'un istemediği bir şeyi sormam delilik olur her halde