Önceden Valorant'ta bir skin aldığında geliştirmediğin sürece iade edilebiliyordu. Ben de buna güvenip bir skin alıp poligonda denedim ama iade edilemiyor sanırım. Eskiden 1 kereye mahsus geliştirilmiş skinleri iade edebiliyorduk, bu hala mümkün mü?
Önceden Valorant'ta bir skin aldığında geliştirmediğin sürece iade edilebiliyordu. Ben de buna güvenip bir skin alıp poligonda denedim ama iade edilemiyor sanırım. Eskiden 1 kereye mahsus geliştirilmiş skinleri iade edebiliyorduk, bu hala mümkün mü?
yok daha o kullanılmış skin muhabettinden sonra hiç bi silahımı iade etmedim Şu an oyunda iade edebileceğin bir içeriğe sahip değilsin diyor ticket attım vp yi geri verirlermi
Yok daha o kullanılmış skin muhabettinden sonra hiçbir silahımı iade etmedim şu an oyunda iade edebileceğin bir içeriğe sahip değilsin diyor ticket attım VP yi geri verirler mi?
Yok daha o kullanılmış skin muhabettinden sonra hiçbir silahımı iade etmedim şu an oyunda iade edebileceğin bir içeriğe sahip değilsin diyor ticket attım VP yi geri verirler mi?
Skini bugün aldım geliştirmedim sadece poligona girdim.
Hocam o tek seferlik iade ticketla yapılmıyordu işte siteye girdiğinizde içerik gözüküyorsa iade et olarak yapabiliyordunuz şimdi gözükmüyorsa olmaz. Ben tam anlayamadım hocam daha önce bu şekilde iade ettiniz mi hiç? Değilse ticket da yardımcı olabilirler. Kalktıysa duymadım ben bayağıdır oynamıyorum.