Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #1 Merhaba. Ben Yağmacı bekliyorum markete o zamana kadar Çapraşık Vandal alıp kullandıktan 12-13 gün sonra iade etsem bir şey olur mu?
Merhaba. Ben Yağmacı bekliyorum markete o zamana kadar Çapraşık Vandal alıp kullandıktan 12-13 gün sonra iade etsem bir şey olur mu?
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #2 Yükseltme yapmazsanız iade edebilirsiniz.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 9 Haziran 2021 #3 İade edilebilir görünüyor: https://support-valorant.riotgames.com/hc/en-us/articles/360045129074-VALORANT-Refund-Policy Düzeltme: Yükseltme yapmamış veya kullanmamış olman gerek.
İade edilebilir görünüyor: https://support-valorant.riotgames.com/hc/en-us/articles/360045129074-VALORANT-Refund-Policy Düzeltme: Yükseltme yapmamış veya kullanmamış olman gerek.
Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #4 Zaten yükseltirmiyor kullanıp iade edebilir miyim?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.921 Makaleler 5 Çözümler 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #5 Votakeee dedi: Merhaba. Ben yağmacı bekliyorum markete o zamana kadar çapraşık vandal alıp kullandıktan 12-13 gün sonra iade etsem bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Eğer yükseltmez ve kullanmaz iseniz iade edersiniz. Fakat kullanırsanız iade almıyorlar. Linçlemeyin 30 Mayıs'ta değişti kural.
Votakeee dedi: Merhaba. Ben yağmacı bekliyorum markete o zamana kadar çapraşık vandal alıp kullandıktan 12-13 gün sonra iade etsem bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Eğer yükseltmez ve kullanmaz iseniz iade edersiniz. Fakat kullanırsanız iade almıyorlar. Linçlemeyin 30 Mayıs'ta değişti kural.
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 9 Haziran 2021 #6 Bence riske girmeyin bulaşmayın derim. İade kabul etmeyebilirler. curiousoftech dedi: İade edilebilir görünüyor. (Yükseltme yapmamış olman gerek.): https://support-valorant.riotgames.com/hc/en-us/articles/360045129074-VALORANT-Refund-Policy Genişletmek için tıkla... If you use or upgrade your weapon skin, it can no longer be refunded. Kullanmaması gerek.
Bence riske girmeyin bulaşmayın derim. İade kabul etmeyebilirler. curiousoftech dedi: İade edilebilir görünüyor. (Yükseltme yapmamış olman gerek.): https://support-valorant.riotgames.com/hc/en-us/articles/360045129074-VALORANT-Refund-Policy Genişletmek için tıkla... If you use or upgrade your weapon skin, it can no longer be refunded. Kullanmaması gerek.
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #7 Bence de. Zaten yakında ankete göre Yağmacı Vandal markete gelecek kesin.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.921 Makaleler 5 Çözümler 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #8 Geçerli yasalar aksini gerektirmedikçe, yalnızca şu üç koşulu karşılayan içerikler için geri ödeme yapılabilir: 1) İçerik kullanılmamış 2) İçerik en fazla 14 gün önce satın alındı 3) İçerik, aşağıdaki iade edilebilir içerik listesinde yer almaktadır. ✓ İADE EDİLEBİLİRX İADE EDİLEMEZ VP (paranızın iadesi için) Silah Görünümleri * Karakter Sözleşme Seviyeleri Premium Savaş Bileti Premium Savaş Bileti Seviyeleri Silah Görünümü Seviyeleri Radyanit Noktaları Paketler *HATIRLAMAKSilah görünümünüzü kullanırsanız veya yükseltirseniz, artık iade edilemez.
Geçerli yasalar aksini gerektirmedikçe, yalnızca şu üç koşulu karşılayan içerikler için geri ödeme yapılabilir: 1) İçerik kullanılmamış 2) İçerik en fazla 14 gün önce satın alındı 3) İçerik, aşağıdaki iade edilebilir içerik listesinde yer almaktadır. ✓ İADE EDİLEBİLİRX İADE EDİLEMEZ VP (paranızın iadesi için) Silah Görünümleri * Karakter Sözleşme Seviyeleri Premium Savaş Bileti Premium Savaş Bileti Seviyeleri Silah Görünümü Seviyeleri Radyanit Noktaları Paketler *HATIRLAMAKSilah görünümünüzü kullanırsanız veya yükseltirseniz, artık iade edilemez.