yusufefe50 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 61 7 Şubat 2021 #1 Merhaba, Valorant'ta 8700 VP almayı düşünüyorum. 150 de radyanit var, hangi skin paketini önerirsiniz? Şu an mağazada delipop var. Sizce alınır mı? Ejder setini de düşündüm sizce beklemeli miyim gelmesini? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2021
Merhaba, Valorant'ta 8700 VP almayı düşünüyorum. 150 de radyanit var, hangi skin paketini önerirsiniz? Şu an mağazada delipop var. Sizce alınır mı? Ejder setini de düşündüm sizce beklemeli miyim gelmesini?
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 7 Şubat 2021 #2 Yağmacı Vandal, Oni Phantom, Altın Balta, Fatih Ghost, İyon Operatör.
yusufefe50 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 61 7 Şubat 2021 #3 James Z. Hetfield dedi: Yağmacı Vandal, Oni Phantom, Altın Balta, Fatih Ghost, İyon Operatör. Genişletmek için tıkla... Set olarak olmayı düşünüyorum.
James Z. Hetfield dedi: Yağmacı Vandal, Oni Phantom, Altın Balta, Fatih Ghost, İyon Operatör. Genişletmek için tıkla... Set olarak olmayı düşünüyorum.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 7 Şubat 2021 #4 Ejder Vandal biraz dikkat dağıtıyor. Altın Balta yerine Delipop balta olabilir. yusufefe50 dedi: Set olarak olmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Set ise bence Yağmacı güzel. Veya Asil.
Ejder Vandal biraz dikkat dağıtıyor. Altın Balta yerine Delipop balta olabilir. yusufefe50 dedi: Set olarak olmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Set ise bence Yağmacı güzel. Veya Asil.
Darakbarak Picopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #5 yusufefe50 dedi: Set olarak olmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ejder seti Kötü hocam. Eskildi,delipop seti kesinlikle yeterli olacaktır.
yusufefe50 dedi: Set olarak olmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ejder seti Kötü hocam. Eskildi,delipop seti kesinlikle yeterli olacaktır.