Valorant skin önerisi

yasinozturkk04

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bayağıdır oyunda adamakıllı skin bekliyordum. Marketime kaos op ve kuronomi bıçak gelmiş hangisini alayım diye kafam çok karıştı. Benim aklımda her zaman ya Kuronami Vandal'ya da kaos Vandal vardı. 2'si de gelmemiş yemin ederim kafam çok karıştı. VP puanım biraz da eksik bıçak almak için 850 gibi bir miktara denk geliyor. Sizce ne yapmalıyım? Marketim bu:

Ekran görüntüsü 2025-03-25 204335.png

Merhaba arkadaşlar bayağıdır oyunda adamakıllı skin bekliyordum. Marketime kaos op ve kuronomi bıçak gelmiş hangisini alayım diye kafam çok karıştı. Benim aklımda her zaman ya Kuronami Vandal'ya da kaos Vandal vardı. 2'si de gelmemiş yemin ederim kafam çok karıştı. VP puanım biraz da eksik bıçak almak için 850 gibi bir miktara denk geliyor. Sizce ne yapmalıyım? Marketim bu:

Eki Görüntüle 2453900

İkisini de alma bana kalırsa. Kuronami Vandal bekle.

bıçak olarak aslında ulupençe var almıştım zamanında bide vct karambitim var ama kuronomiye ne diyorsunuz op fazla oynamıyorum

Kuronami bıçak çok iyi fakat çok pahalı. Kaos Vandal'ın marketinize nezaman düşeceği belli değil zaten o zamana kadar para koyarsınız köşeye ben olsam bıçağı alırdım.

Kuronami bıçak çok iyi fakat çok pahalı. Kaos Vandal'ın marketinize nezaman düşeceği belli değil zaten o zamana kadar para koyarsınız köşeye ben olsam bıçağı alırdım.
çok mantıklı konuştugun için karta para yatırmaya gidiyorum

Onlar varken başka bir bıçağa 5350 VP verilmez bence.
4 aydır kaos ve kuronomi bekliyorum gelmiyor gelmiyecek gibi en azından bi ümit gelirse güzel comp olsun diye alıcağım yani

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı