Valorant skini için hangi seçenek seçilmeli?

Executorr

Hectopat
Elimde 6000VP var ve 2 seçenek arasında kaldım.
2 farklı hesabın Gece Pazarı'ndan da yararlanarak alabileceğim skinler şu şekilde:
1-Asil Karambit 2.734-Yağmacı Sheriff 1.154-Radyant Krizi Phantom 1.172 burası bana 2000 VP kâr sağlıyor fakat Yağmacı Vandal vazgeçilmezim ve üstüne RGX Katana'yı çok almak istiyorum. Üste 416TL vermem gerekiyor. Zamanla 416TL verebilirim anında almama gerek yok.
2-Asil Vandal 1.101-Gaia Vandal 923 Bunun üstüne +30TL vererek RGX Katana alınabiliyor fakat çeşitlilik az oluyor.
İndirimde yakalamışken 1. seçeneği almak mantıklı geliyor ne kadar üste 416TL verilmesi gerekse de. Önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde 6000VP var ve 2 seçenek arasında kaldım.
2 farklı hesabın Gece Pazarı'ndan da yararlanarak alabileceğim skinler şu şekilde:
1-Asil Karambit 2.734-yağmacı sheriff 1.154-radyant krizi Phantom 1.172 burası bana 2000 VP kâr sağlıyor fakat Yağmacı Vandal vazgeçilmezim ve üstüne rgx Katana'yı çok almak istiyorum. Üste 416TL vermem gerekiyor. Zamanla 416TL verebilirim anında almama gerek yok.
2-Asil Vandal 1.101-gaia vandal 923 bunun üstüne +30TL vererek rgx katana alınabiliyor fakat çeşitlilik az oluyor.
İndirimde yakalamışken 1. seçeneği almak mantıklı geliyor ne kadar üste 416TL verilmesi gerekse de. Önerileriniz nedir?

Reis karar bence senin zevkin. Mesela ben herhangi bir karambiti 500 VP olsa dahi almam çünkü zevkime uymuyor ama örnek veriyorum şu an kullandığım rgx kelebek skinini 10k VP olsa yine alırım. Bence ucuz diye sevmediğin şeyleri alma örnek veriyorum envanterini bilmiyorum ama Phantom'da Spectrum anomali iyon oni gibi skinler varken sırf ucuz diye radyant krizi almak ne kadar mantıklı? Tabii seviyorsan ayrı. Yağmacı şerif alınabilir ama oynayabiliyorsan, rankını bilmiyorum. Mesela bende de yağmacı şerif var ama ay da 2-3 defa kullanıyorum. Ben senin yerinde olsam. Asil Vandal + rgx katana alırdım. Kalan VP yi de istediğim skin için bekletirdim.

Reis karar bence senin zevkin. Mesela ben herhangi bir karambiti 500 VP olsa dahi almam çünkü zevkime uymuyor ama örnek veriyorum şu an kullandığım rgx kelebek skinini 10k VP olsa yine alırım. Bence ucuz diye sevmediğin şeyleri alma örnek veriyorum envanterini bilmiyorum ama Phantom'da Spectrum anomali iyon oni gibi skinler varken sırf ucuz diye radyant krizi almak ne kadar mantıklı? Tabii seviyorsan ayrı. Yağmacı şerif alınabilir ama oynayabiliyorsan, rankını bilmiyorum. Mesela bende de yağmacı şerif var ama ay da 2-3 defa kullanıyorum. Ben senin yerinde olsam. Asil Vandal + rgx katana alırdım. Kalan VP yi de istediğim skin için bekletirdim.

Ligim immortal 3 ve sıfırdan bir hesap dizmek istiyorum kendime bu yüzden Gece Pazarı kovalıyordum.1.seçeneği tercih edersem sevdiğim skinler dahilinde ayrıyeten 1 bıçağı 1000 VP'ye almış oluyorum.1.seçenekte daha önce kullanmadığım ve sevdiğim skinler seçenek olarak karşıma çıkıyor. Ama elimden 416TL daha fazla para çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı