Valorant smurf mu hile mi?

Evet, anladım ama bariz şekilde oluyor. Smurf o halde. Dia üzerinde benzer sorun var mı, yoksa dia için kasarım?
Dia üzeride aynı sizden bir ricam var monitör yükseltmeyi düşünüyorum şu sıra görüntü ayarlarından monitör özelliklerini atabilir misin fikir sahibi olayım

Ne demek istediğinizi tam anlayamadım hocam. Monitör genel olarak çok başarılı.

Dia üstü aynı mı diye sormuşsunya ona cevap verdim birde monitörün (sağ tık görüntü ayarları ardından gelişmiş ayarlardaki) SS inibistedim bilgi sahibi olmak için her monitör kutuda yazdığı özellikleri desteklemiyor bir resim atarsan sana zahmet

Nasıl desteklemiyor anlamadım hocam?

Legit de gördüm Full color aim kullanan da aşırı işsiz tayfa da maalesef sıkıntı Valorant R6 gibi değil ki efsane taktikle oyun alasın.

Dostum aslı arası görüntü ayarlarından monitör özellikleri atmanı istedim yav. Yok nasıl yok şu yok bu at gari şunu
Hocam, monitör ayarları 360Hz. İşte neyi merak ediyorsunuz anlamadım ki? Google çeviri gibi konuşuyorsunuz ve bu üslup hiç hoş değil. Rtings sitesinden monitörün özelliklerini okuyabilirsiniz. Size daha fazla yardımcı olmayacağım.

Kurduğum cümleler gayet net ne Google çevirisi sen anlamak istemiyorsun sanırım. Sağ tık görüntü ayarlarından gelişmiş görüntü ayarlarına tıklayıp oranın resmini at dedim şu cümlenin neresini anlamadın ? Ayarlar 360hz işte diyor onu bende biliyorum ben renk derinliği kaça kaç çözünürlükleri desteklediğine vs bakacağım örnek: benim aldığım Asus monitör kutusunda 8 bir yazıyor ama monitör 10 bit ve hdr destekli ama kutuda yazmıyor. Yardımcı olma zaten okuduğunu anlamıyorsun daha

Birader sana diyecek söz bulamıyorum. Hadi hayırlı günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…