Dexter Morgan
Decapat
Selam dostlar, klavyemin yazılımında SOCD özelliği var klavyede de var yani. Bunu kullanmak ban yedirir mi? Ekstra bir yazılımla değil klavyenin kendi yazılımı.
Hayır.Selam dostlar, klavyemin yazılımında SOCD özelliği var klavyede de var yani. Bunu kullanmak ban yedirir mi? Ekstra bir yazılımla değil klavyenin kendi yazılımı.
Hayır.
Değil.
Hayır.
Profesyonel arenada bu tür donanımsal avantajlar fair playe aykırı kabul edilir ve kullanılmaz.Cevaplarınız için teşekkürler. Snap tap özelliğini klavyenin uygulamasından açıyorum klavye muse65 he. Başka bir uygulama ya sorun çıkarır mı internetten falan ayarları değiştiremiyorum yani uygulamayla açmam lazım. Bir de e-spor maçlarında kullanılıyor mu snap tap?
Profesyonel arenada bu tür donanımsal avantajlar fair PLA'ye aykırı kabul edilir ve kullanılmaz.
Profesyonel arenada bu tür donanımsal avantajlar fair PLA'ye aykırı kabul edilir ve kullanılmaz.
Rapid trigger kullanan var. Snap tap pek görmedim açıkçası bir aralar araştırmıştım.
Anladım teşekkürler. Klavyenin yazılımından açıyorum ya ayarı bu sebepten ban yenmez değil mi çünkü internet sitesi falan yok uygulama var.
İkisi aynı şey değil. Snap profesyonel arenada script muamelesi görüyor ve kesinlikle yasak.Rapid trigger kullanan var. Snap tap pek görmedim açıkçası bir aralar araştırmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.