asfaloth5 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #1 Laptop kullanıcısıyım. Aşağıdaki videodaki uygulamayı indirdim snaptap için. Ama oyun içinde pek fark göremedim. Sanki aktif olmamış gibi snaptap özelliği. Laptop olduğu için olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2025
Laptop kullanıcısıyım. Aşağıdaki videodaki uygulamayı indirdim snaptap için. Ama oyun içinde pek fark göremedim. Sanki aktif olmamış gibi snaptap özelliği. Laptop olduğu için olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Matapios Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 162 Çözümler 1 15 Temmuz 2025 #2 Hocam uygulamayı indirin ondan sonra ilk gelen ekranı bırakın W a s D diye bir secenekti arkada açık birakin olacaktir.
Hocam uygulamayı indirin ondan sonra ilk gelen ekranı bırakın W a s D diye bir secenekti arkada açık birakin olacaktir.
Lose and win Decipat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 1.189 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Sistem Özellikleri i512345U 1080 Tİ 16 RAM 512 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 15 Temmuz 2025 #3 Ban yemez misin?
Matapios Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 162 Çözümler 1 15 Temmuz 2025 #4 Lose and win dedi: Ban yemez misin? Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir bilgim yok vallahi şu şöyle desem yalan olur ben bunu başka oyunlarda uyguluyordum.
Lose and win dedi: Ban yemez misin? Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir bilgim yok vallahi şu şöyle desem yalan olur ben bunu başka oyunlarda uyguluyordum.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.367 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #5 3. parti yazılım problem olabilir.
9 920408 Centipat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 1.231 Çözümler 1 15 Temmuz 2025 #6 ubiiyy dedi: 3. parti yazılım problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Haklısın oyları bölüyorlar. 3ncü partiler problem.
ubiiyy dedi: 3. parti yazılım problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Haklısın oyları bölüyorlar. 3ncü partiler problem.