F Foreverx Picopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 104 12 Ocak 2022 #1 Merhaba, Valorant normalde SSD'de kuruluydu fakat alan az olduğu için HDD aldım ve HDD'ye kurdum. Sizce yanlış mı yaptım? SSD kurmak daha mı mantıklı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2022
Merhaba, Valorant normalde SSD'de kuruluydu fakat alan az olduğu için HDD aldım ve HDD'ye kurdum. Sizce yanlış mı yaptım? SSD kurmak daha mı mantıklı?
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.184 Makaleler 1 Çözümler 43 12 Ocak 2022 #2 Hayır iyi yapmışsın fark olmaz sadece oyun daha yavaş açılır 7200 RPM ise o da olmaz onun dışında fark yok.
Hayır iyi yapmışsın fark olmaz sadece oyun daha yavaş açılır 7200 RPM ise o da olmaz onun dışında fark yok.
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #3 Foreverx dedi: Merhaba, Valorant normalde SSD'de kuruluydu fakat alan az olduğu için HDD aldım ve HDD'ye kurdum. Sizce yanlış mı yaptım? SSD kurmak daha mı mantıklı? Genişletmek için tıkla... Daha yavaş açılcaktır onun haricinde sorun yok
Foreverx dedi: Merhaba, Valorant normalde SSD'de kuruluydu fakat alan az olduğu için HDD aldım ve HDD'ye kurdum. Sizce yanlış mı yaptım? SSD kurmak daha mı mantıklı? Genişletmek için tıkla... Daha yavaş açılcaktır onun haricinde sorun yok